Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana waidomoscia

nowa dziewczyna mego ex mnie oczernila

Polecane posty

Gość zszokowana waidomoscia

zapewne wziela moj numer z jego gg i napisala mi ze tak to jest gdy pojawia sie ladniejsza, lepsza w lozku, facet odchodzi i dobrze mi tak

Gość s z niej

Gość korytko
sama nie jest pewna jego uczuc co do niej to wyzywa sie na tobie

Gość ale ci pojechala
okropna dziewucha! co za brak klasy! wulgarna jak doda sama sie moim zdaniem ponizyla nie dyskutuj z nia czasem naprawde szkoda nerwow

Gość jagds
ja bym wklieła to na gg twojemu ex zobaczylby z jaka idiotka ma do czynienia

Gość Pan-dora
jagds świetny pomysł

Mysle, ze najpierw Ty ja oczerniałas do niego. Za to ci nie wstyd\\/ juz nie bede wypisywac intryg jakie uknułas, ale słowa ciebie okreslajce to za mało.. I to nie był Twoj ex. WYkorzystałas go i zgwałciłas. trzymajmy sie faktów. Mam nadzieje, ze pochwaliłas sie publicznie jaka z ciebie zmija i do czego jestes zdolna z zawisci-- en cirage.. mam nadzieje..

Gość fvsfv
to sobie panny pogadały jedna pewnie utrzymuje kontakt z byłym przez GG, druga nie ma klasy i jest zazdrosna żenada chyba wszyscy troje są siebie warci

Gość fvsfv
o, i ktoś kto pisuje od rzeczy też się odezwał

To, co zrobila ta dziewczyna swiadczy tylko o tym, ze jest o Ciebie zazdrosna. Nie wdawaj sie w zadne klotnie, bo tylko sie znizysz do jej poziomu. Watpie, zeby cos pomoglo wyslanie tego tekstu twojemu ex. Najlepiej to zignoruj, to ona ma problem, a nie Ty i niech tak zostanie ;)

zazdrosna\\/? mysle, ze domaga sie lojalnosci... jak mozna odpisywac babie, ktora zzawisci knuła intryge \\9napewno wiele ale tylko do 1 sie przyznała) przeciw Ukochanej. Oczerniała ją toohydne nasladowała ją to tez podle wyplynela dzieki niej bo ja naslodała, zgapiła pilates od niej i skromnosc. To tez podle.

Mysle ze problem ma ta zmija:) ciagle ja nasladuje i robi to co ona juz sie wziela za tlumaczenia ona maproblem bo ciagle knuje intrgi kradnie nr gg,to juz nie 1 raz. Bez pozwolenia wykradla nr wiele lat temu jets falszywa spluniecia nie warta:) a co dopiero odpisywania na gg mam nadzieje, ze maz wie jak go o gwalty oczerniala i ze sie pochwalila publicznie jakie piekne lalki z wosku robi:) a nie tylko bizuterie

Gość żmija w londynie
klasy to brak tobie, z zawisci i zazdrosci zakazujesz widzen z dzieckiem. To tez podle i oczerniasz jego ukochaną i ja nsladujesz 1 przykazanie nie nasladuj jej niegdy\1 nigdy ja nie bedziesz jestes za podla i za msciwa jak na tatara przystało:)

Gość tamit a moze sie przyznasz nam
kim jestes?

Gość Pan-dora
Tamit ale powiedz o co Ci chodzi bo nie rozumiem

najpierw niech zmija przestanie mnie nasladowac. I oczerniac:) I niech sie publicznie pochwali jakie piękne lalki z wosku robi z zawisci, i jak super łapie jak czuje, ze nie ma pracy i kasy:)

Gość daria1
tamit wprowadza mroczna atmosfere az sie boje jak czytam jej wypowiedzi

Gość trtrtrt
Tamit, pewnie nie zauważyłaś, twoje leki przestają być skuteczne.