Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marianna 1980

CO MI DORADZACIE?

Polecane posty

Gość Marianna 1980

Idzie wiosna, ciepłe dni... Dużo pracuję, ale lubię zabierać robotę ze sobą w "plener" :) W praktyce wygląda to tak, że idę np. do parku, albo lasu i tam robię sobie pracowity piknik :) Do pracy potrzebuję Worda i Excela oraz kilku słowników w internecie lub na płytach. Co mi doradzacie? Z kupnem laptopa pewnie nie będę miała większego problemu, ale jak uzyskać dostęp do internetu np. w środku lasu? I to możliwie najmniejszym kosztem, bo ta raczej ma być taka wygoda na ciepłe dni, w domu mam komputer stacjonarny. Jeszcze jedno - jak drukować dokumenty z laptopa? Muszę podłączyć go do drukarki w domu, czy jest jakieś cudowne rozwiązanie, o którym nie mam pojęcia :P ?

Gość ciekawska1234
upsss chyba bedziesz miła mały problemik na łonie natrury sobie popracuj zapisz wszystko a w domu wydrukuj

Gość Marianna 1980
Dziękuję, czyli drukować muszę w domu..... a co z tym internetem? Kolega mi usiłował wytłumaczyć, ale nie do końca zrozumiałam :(

Gość gfds
Kupujesz np kartę blue connect i masz internet bezprzewodowy. Oczywiście musisz płacic za abonament.

Gość Marianna 1980
Dziękuję bardzo! A ta karta będzie działała w każdych warunkach? Np. w jakichś maleńkich miejscowościach, gdzie nawet telefony komórkowe nie miewają zasięgu?

Gość ciekawska1234
mozesz jeszcze zabrac z sobą maszynę do pisania i wszystko z kompa pisac na maszynie ale to duzo czasu co zajmie no bedziesz miała co niesc do tego lasku

Gość gfds
teoretycznie...tak.

Gość ja blue connecta nie polecam

Gość Marianna 1980
O maszynie do pisania też myślałam, tylko garba dostanę od wleczenie ze sobą tych słowników ! :D A jak nie ta karta, to co? Bo widzę różne opinie...

Gość Marianna 1980
* wleczenia

Gość Marianna 1980
Chyba Cię nie zrozumiałam :o A gdzie ja napisałam, że chcę mieć internet z sieci komórkowej? Ja chcę mieć internet obojętnie z czego, po prostu nie orientuję się, co istnieje.....

Gość ciekawska1234
mi sie tez marzy kupic laptopa isc na łąke siąsc na trawce i buszowac w sieci i to za freee

Gość Marianna 1980
za free to niekoniecznie ;)

Gość a co..
O raju, laska, a z jakiej innej sieci możesz mieć inernet jak nie z komórkowej??? Poza tym weź pod uwage jeszcze jeden aspekt - bateria. Musi być napraaaawdę dobra. A to podniesie cenę notebooka. Poza tym to są bardzo delikatne urządzenie no więc wilgoć mrówki i takie sprawy to raczej średnio.

Gość Marianna 1980
laska??? :D no więc dziękuję Ci laseczko/syneczku za Twą niezwykle sympatyczną wypowiedź :D :D :D czy mam rozumieć, że tam, gdzie nie ma zasięgu komórka, nie ma też szans na internet? :( to ja faktycznie sobie kupię maszynę do pisania :o

Gość Marianna 1980
Żadnej wilgoci ani mrówek do sprzętu nie dopuszczę :D A że bateria, to dziękuję bardzo za informację, będę o tym pamiętać.

Gość a co..
A co chłopczykiem jesteś????

Gość Marianna 1980
Nie wdaję się w durne pogawędki, pozdrawiam.

Gość Marianna 1980
To było do - a co :)

Gość Marianna 1980
buu, wielka szkoda :( dziękuję Wam serdecznie za poświęcony czas :)