Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataszka87

Zostałam sama jak palec nie mam nikogo

Polecane posty

...zakonczylam toksyczny zwiazek, ale teraz jestem strasznie przygnebiona..boje sie samotności to jest jak koszmar. Dziś jest piekny dzień a ja nie mam nawet z kim wyjść na spacer..nie mam z kim sedzic weekendu..nawet nie mam koleżanek..serce mi peka jestem na skraju rozpaczy.. POMÓŻCIE to jakos przetrwać! :( :( :(

Gość bardzo fajne babeczki
a co sama na spacer nie możesz iść?

Gość obolała stopa
A rodzina?:O

Gość idź sama na spacer
i napawaj się wolnością a reszta się ułoży :D

Gość a co..
A co nie masz rodziny, rodziców?

mam. ale co rodzice mi pomoga..jestem dorosla i sama musze sobie radzic..tym bardziej w sprawach sercowych

Gość Anulaaa
Tez dzisiaj caly dzien siedze w domu a rozstalam sie 3 tygodnie temu :(

Gość Anulaaa
Ja do poniedzialku do piatku chodze do pracy wiec jest w miare, chociaz tez tesknie ale w dni wolne jest najgorzej.

Gość a co..
To nie pieprz, ze nie masz nikogo. Co najwyżej nie masz w tej chwili faceta. Zdarza się. Bywają większe tragedie, naprawdę.

Gość ewiiii
Nataszka, jestem z tobą. Ja nie mam odwagi zakonczyc toksycznego związku własnie z tego powodu. Ale czuje się czasami też okropnie. Nie potrafię żyć w samotności. Też nie mogę pogadać z rodziną. Nie mam nikogo. Rozumiem.

ja w tygodniu studiuje ale na weekend zjezdzam do domu ale okropnie jest nie miec z kims porozmawiac

sa sa wiem ale byc samemu tez nie jest ciekawie ja nie umiem zyc bez drugiego człowieka. a przydal by sie dobry przyjaciel od serca..

nie wierzę,ze nie masz przyjaciólki,czy choćby bliskiej koleżanki...przecież studiujesz...żyjesz wśród ludzi...

Gość ja tez tak chce
no i tak to właśnie jest najpierw takie lachony świata nie widzą poza swoim chłopakiem z nikim innym się nie spotykają tylko z nim, olewają każdego kto szuka z nimi jakiegoś kontaktu a póżniej "misiaczek" kopie je w dupsko a one zakładają na kafe topiki pt jestem taka samotna puste zryte babska nie doceniające przyjaźni siedzcie sobie teraz same i biadolcie jakie jesteście nieszczęsliwe

Gość ewiiii
Do ja też tak chce ale jesteś beznadziejny/-ejna. Kiedy ciebie to spotka poczujesz jak to jest jesteś źałosnym kretynem. jak można być aż do tego stopnia bez uczuć, żeby na taki post odpisać w tak wredny sposób

nie to ja misia zostawiłam, nie mogłam dalej życ z kims takim wam sie wydaje ze mialam kazdego w gdzies ale to nie jest prawda ja w tym zwiazku bylam samotna.

Gość ja tez tak chce
acha jeszcze jedno : z takimi babami jak wy nie ma się co przyjaźnić bo i tak kopniecie w dupsko swoją koleżankę kiedy tylko znajdziecie sobie nowego faceta :P

Też to niedawno przeżywałam. Mnie wtedy bardzo pomogli przyjaciele którzy ciągle mnie gdzieś wyciagali żebym o tym nie myślała i teraz jest już dobrze chociaż nadal jestem sama.

Gość ja tez tak chce
same są sobie winne zamykają się na świat i chcą być tylko ze swoim misiaaczkiem a jak się okaże że misiaczek to kawał skurwysyna to chcą się wypłakać na czyimś ramieniu tylko problem polega na tym że nie mają komu się wypłakać

Gość ja tez tak chce
a poza tym mnie to nie spotka bo ja potrafię zachować zdrowyt rozsądek

Cześć!przykro mi,ale nie martw się napewno wszystko się ułoży i znajdziesz swojego wybranka,a koleżanki też się znajdą i wkońcu będziesz się uśmiechać i będziesz szczęśliwa!

piszcie co chcecie. ale w dzisiejszym świecie tak jest ze nie ma sie nikogo nawet na tym forum...:(

Gość do nataszki
moze pomysl nad plusami tej sytuacji - masz więcej czasu :) na przyklad :) ja tez jestem totalnie samotna, aleja jeszcze nie mam pracy ta sobie myślę czasami, ze zwariuję zaraz :( ale chyba jeszcze nie zwariowałam, nie wiem:/...

nie lubie byc sama lubie miec kogos obok siebie. przy kims z kim dobrze sie rozumiem czuje sie ze zyje

Gość ja tez tak chce
pare razy spotkałam się z taką sytuacją i to ja byłam tą potrzebną koleżanką laski beczały mi na ramienu po czym znajdywały sobie faceta a ja byłam im potrzebna tylko jako poduszka do wypłakania się i na tym nasz kontakt się urywał. najczęściej wracały jak okazywało się że misiaczek je oszukał i znowu są same bo inne ich koleżanki nie dawały się robić w jajo

może Ci się to nie spodoba---ale siedząc w domu przed kompem masz o wiele mniejsze szanse na znalezienie tej drugiej ,bliskiej osoby...wyjdz do ludzi ...