Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marionetka22

jak wy ćwiczycie brzuszki-ja nie moge bolą mnie mięśnie i wymiękam

Polecane posty

Gość marionetka22

jak robie brzuszki to przy 30 sklonie mieśnie tak mnie bolą, że aż palą:(

Gość gibonka22
regularnie.. wtedy nie bolą i możesz robić kilkaset :-)

Gość marionetka22
ale jak mam robić regularnie jak to jest dla mnie okropne, cos strasznego, to jest taki bol, ze nie wytrzymuje i nie moge sie do tego wcale zmobilizowac:(a brzuch mam ogromny:(

Gość Poprawna
Moze nie potrafisz robic brzuszkow Moze ty cala idziesz do przodu, forsujac przy tym niepotrzebnie kregoslup A brzuszki robi sie tak : odrywasz lopatki od podlogi a nie cale plecy ! Broda nie moze dotykac kl piersiowej, palce lekko pod glowa, nogi ugiete

fakt, że po pierwsze to nie wiadomo czy robisz je poprawnie, a po drugie mięśnie nie ćwiczone zawsze na początku bolą, ale uwierz mi, że po jakimś czasie zdumiejesz się jak bardzo może poprawić się Twoja kondycja...ja zaczęłam cwiczyć na początku lutego i myślałam, że umrę..damskich pompek zrobiłam może ze 2,3 i kapa, a teraz potrafię dojść do 15 bez przerwy!! niestety nie ma nic za darmo..coś musisz dać żeby móc coś otrzymać.

Gość lokugfs
Ja damskich robie 200 :D

Gość lokugfs
ale na poczatku- 20 bylo WIELKIM wyzwaniem

no to moje gratulacje:) ale każdy kiedyś zaczynał marnie;) aha..jeszcze jedno..musisz troszke sie przymuszać do ćwiczeń, bo jak nie bedzie Ci się chciało raz, to potem drugi i trzeci...zwłaszcza na początku systematyka jest bardzo ważna żeby się znów nie rozleniwić

Gość gig
"areobiczną sztuczke Weidera " hahahahahaha xD lol

jak cie kark boli to znaczy ze uwazsz miesni karku. musisz podnosic sie na nizsza wyskosc, rozluznic szyje i odchylic do tylu, jakbys chciala zobaczyc co jest za toba. i tyle. gwarantuje, ze wtedy zaboli cie brzuch.