efedrynka 0 Napisano Marzec 25, 2007 witam serdecznie.jak w temacie chcialabym aby tegoroczne jajeczka byly wyjatkowe kolorowe, znudzily mi sie juz tradycyjne barwniki do jaj, bo kolory w nich sa takie nieciekawe. czy znacie moze jakies farbki, ktore sie nadaja do barwienia jaj. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daniela Napisano Marzec 25, 2007 jak ugotujesz razem z burakami beda czerwone,razem z marchewka pomaranczowe,w łupinach orzechow czarne,w trawie lub lisciach brzozy zielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wielkanoc Napisano Marzec 25, 2007 Najlepsza jest cebula, ona zawsze farbuje. Wychodzi z tego taki złotawy brąż. Próbowałam burakami, ale nie wzięło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efedrynka 0 Napisano Marzec 26, 2007 jajeczka w cebuli beda, ale bardziej mi chodzilo o jakies farbki ktorymi samemu mozna cos stworzyc na jajeczku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach