Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi skrzek

Witam drogie Panie.

Polecane posty

Jak dzisiaj wam dzionek zleciał, na bezsensownym wpatrywaniu się, na co raz to nowy równie bezsensowny temat powstający na tym forum?

Gość ja tez tak chce
siemka

Ja Ciebie nie rozumiem, dlaczego wchodzisz na to bezszensowne forum, skoro nie ma tu nic ineresującego...no powiedz , przyznaj się proszę.

Gość tunezyjka
Hejka Nie wypatrywałam, dopiero tu zaglądnęłam. Zaczynam powoli odzwyczajać się od kafe. Może z korzyścią mi wyjdzie :)

A dlaczego nie znajdziesz jakiegoś forum , gdzie przesiadują sami inteligentni i błyskotliwi ludzie?nie byłoby miło ich komentowac?

\"wygodniej i przyjemniej komentuję się osoby bywające na takich forach jak kafe\" Polemizowalabym. Komentuje sie posty, bo osoby sie nie zna tak naprawde. Kazdy widzi tylko ten kawaleczek, ktory osoba ta chce pokazac. A nie zawsze pokazuje to co do niej faktycznie przynalezy ;)

Wredna_Ja w niekiedy ten kawałeczek Ciebie wystarczy by skomentować nie wypowiedź a osobę :) P.s To był przykład. Miło, że zwróciłaś uwagę, bo rzeczywiście w większości przypadków komentuję się wypowiedzi.

JEstem kobietą , więc nie widzę sensu zachodzenia Cię od tyłu:D, a złośliwośc jest cechą ludzi inteligentnych:P

Black Rose 26 złośliwość? Możliwe. Tej cechy/wady nie posiadam, więc inteligencji mi brak? Czyli to ja mam Ciebie od tyłu podejść hmm? :)

W takim razie od przodu Cię podejdę jak tył jest zbyt intymny :P Jakie ciekawe cechy posiada jeszcze osoba inteligentna? A Ty jesteś inteligentna?

spryciara ;) Ten sentyment do kafe od lat w mym sercu gości :) Czegóż więcej chcesz się dowiedzieć?

Ok, OK :D Nie tracisz nadziei, ale zawezasz drastycznie kolo poszukiwan :P No nic, nie przeszkadzam juz🖐️

Gość THE END_