Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valkiria74

czy moge byc w ciazy???

Polecane posty

Gość valkiria74

pomozcie mi!!!!czy moge by w ciazy majac okres??tzn w tym miesiacu mialam skapy i krotki inny niz poprzednie pomoy poradzcie mi jak ktos cos wie na ten temat:(((((dzieki

Gość pogromczyni ///
nie martw sie! raczej nie jestes!

w dziale antykoncepcja, płodność jest kilka takich tematów,poszukaj

Gość valkiria74
rozumiem Cię.troszke tez przytylam jakies 1 -2 kg czy to mozliwe?mam juz dzieci i nigdy wczesniej tak nie mialam!!!!boje sie moze odwiedze lekarza ale aby nie bylo jeszcze za szybko

Gość taka ja123
ja miałam jedna znajoma co miała okres przez 6 miesiecy ciazy a druga przez 5 i nie wiedziały ze sa w ciazy dopiero wizyta u ginekologa wyjasnila wszystko!mialam tez kolezanke ktora byla w 4 miesiacu ciazu i testy nie wyklazly dopiero po badaniu ginekologicznym sie dowiedziała!

Gość ja miałam..................
i o ciąży dowiedziałam się w piątym m-cu. Bo poczułam ruchy :D Wszystko regularnie i bez zmian. A tu nagle w pracy coś mi się zaczęło w brzuchu ruszać:P

Gość sabciasab
taka-jak w 6 mies mozna nie wiedziec ze jest sie w ciazy? a brzuch a ruchy? no rozumiem 4-5 mies plaski brzuch, ale 6? hmm moja tesciowa przy 4 nieplanowanej ciazy, miala 3 okresy, a raczej skape krwawienie, w 4 mies poczula ruchy i tak wlasnie dowiedziala sie o ciazy...