Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleszcz101

Najwczwśniej w którym tygodniu można okerślić płeć dziecka????

Polecane posty

Gość kleszcz101

W którym tygodniu lekarz określił Wam płeć maleństwa i czy się sprawdziła?

Gość różnie
około 20 t.c., akurat u mnie w 16, wcześnie, ale znam przypadki kiedy do końca sie nie udało - lekarz czy sprzęt kiepski, nie wiem :D

W 13tc ,teraz jestem w 31tc i jak dotad wszystkie badania usg t potwierdzaja! A zreszta sama widzialam te jajeczka!

Gość kleszcz101
Mi lekarz określił w 13tym tygodniu i nie wiem na ile może to być wiarygodne.

Gość kleszcz101
u mnie też ma być chłopczyk

Gość różnie
i co, cieszysz się?

Gość kleszcz101
Nastawiłam sie na dziewczynkę, ale bardzo sie cieszę.

w 16 tyg na dobrym sprzecie u Dr Doeringa ktory ponoc sie nie myli :) no i mial racje ;)

Gość kleszcz101
Czyli mogę traktować poważnie określenie płci w tak wczesnej ciązy, korci mnie żeby cos kupić dla maleństwa. Byłam zdziwiona tak wczesnym rozpoznaniem płci-w pierwszej ciązy dowiedziałam się dopiero w 8 miesiącu ze będe miec córeczke.

Z coreczkami jest troche gorzej,bo lekarz nigdy nie jet pewny czy tam aby cos nie schowalo!z chlopcami jest latwiej,bo jak juz widac,ze cos jest ,to jest.Bynajmniej tak twierdzi moj ginekolog!

ja plec malego potwierdzilam u 3 lekarzy, ale nie latama tam ze wzgledu tylko i wylacznie na plec ;) chcialam skonsultowac \"diagnoze\" z innym ginem mojej szwagierce do konca gin mowila ze bedzie syn, miala zdj z usg gdzie niby jajeczka byly itp-chodzila tylko do 1 gina wszystko na niebiesko kupione, a po porodzie szok zanim cos kupisz, lepiej idz do innego potwierdzic ;)

Gość kleszcz101
Czekam z niecierpliwością na następne usg które mam nadzieję to potwierdzi. Lekarz powiedział ze na 99%

Gość Alidżi
U mnie powiedział, że dziewczynka pod koniec 13 tyg. podczas badania prenatalnego i USG 4D. Wszyscy byli w szoku, że tak wcześnie. Lekarz dodał, żeby się jeszcze nie nastawiać bo jeszcze będzie na to czas. Nie przypuszczałam, że będzie widać płeć dlatego nie powiedziałam lekarzowi żeby nam nie mówił - ale stało się, ja bardzo się cieszę chociaż było mi obojętne.

Gość Alidżi
U mnie powiedział, że dziewczynka pod koniec 13 tyg. podczas badania prenatalnego i USG 4D. Wszyscy byli w szoku, że tak wcześnie. Lekarz dodał, żeby się jeszcze nie nastawiać bo jeszcze będzie na to czas. Nie przypuszczałam, że będzie widać płeć dlatego nie powiedziałam lekarzowi żeby nam nie mówił - ale stało się, ja bardzo się cieszę chociaż było mi obojętne.

mi okreslila lekarka w 14 tyg ze bedzie chlopczyk i urodzil sie chlopczyk :)

Gość qwertyui
w 14 tygodniu lekarz stwierdził że chłopiec i jest chłopiec. :)

Gość u mnie
w 16 tc miala byc dziewczynka, w 20 tc okazala sie byc chlopcem, co bedzie zobaczymy po porodzie, ale jajka tez widzialam :) Evi czy dr Doering to gdański specjalista? bo tak jakos kojarze go wlasnie:D

u mnie w 19 tyg prawdopodobnie dziewuszka i inny lekarz potwierdził w 21 na 3-4 D usg, ale powiedzial aby sie nie nastawiac bo z dziewczynkami różnie bywa ...( zawsze cos moglo sie schowac.... ) my kupujemy wszystko kolorowe ( uniwersalne) ale tylko dlatego ze nie wyobrazam sobie córci ubrac całej na różowo czy synka na niebiesko