Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spłata kredytu

Kredyt konsolidacyjny - ktoś brał?

Polecane posty

Gość spłata kredytu

W którym Banku najlepszy? Czy faktycznie jest korzystniejszy?

Gość zuzia_zuzia
Powiem Ci tak, nigdy nie bralam zadnego kredytu, ale sama pracuje w banku i uwierz mi co by Ci nie gadali wspaniali doradcy itd. to zaden bank krzywdy nie da sobie zrobic i na swoje i tak musi wyjsc, nie znam ofert poszczegolnych bankow, ale za nim sie zdecydujesz to wez pod uwage fakt ze jest sporo kosztow ukrytych o ktorych banki nie mowia (jakies marze, ubezpieczenia kredytu, obsluga konta i rozne bajery) generalnie wystrzegaj sie Ge money banku - kolezanka tam pracowala - jedyne czego ich uczyli to oszukiwac, oszukiwac i oszukiwac, w sensie nie mowic wszystkiego! I nie daj sobie wcisnac karty kredytowej przy braniu kredytu (bo po 1 za karte placisz, po drugie obniza taka karta twoja zdolnosc kredytowa, po trzecie o czym niektore banki nie mowia zwiekszaja Ci mimo woli twojej limit na karcie co wcale nie jest takie fajne, bo jak wiesz ze mozesz wybrac wiecej to wybierzesz tylko gorzej splacic)

Gość spłata kredytu
dziękuje za radę:) własnie mam do spłacenia kredyt hipoteczny (22 lata jeszcze) i konsupmcyjny (5 lat) w sumie 80 tys. Chciałam połączyc to w jeden , długoletni, ale sama boje sie tych pułapek. Niestety jeden z nich jest w GE MONEY BANK :(:(

Gość zuzia_zuzia
Nie ma za co :) Powiem, ze ostatnio te kredyty konsolidacyjne sa bardzo na czasie i coraz wiecej ludzi sie na nie decyduje, wiec chyba cos w tym musi byc, niestety szczegolow ofert nie znam, ale naprawde mnóstwo osób korzysta z tych kredytów, może warto się dokładnie dowiedzieć. co do banków to jeszcze odradzam Citibank (w sensie tylko od znajomej która tam pracowała słyszałam, że ostro naciągają ludzi) chociaz sa tacy co sa zadowoloni.