Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooojjj

brak okresu, czy to ciąża...?

Polecane posty

Gość oooooojjj

okres mi sie spóznia, test wyszedł negatywnie, czy mogł sie mylic...? czemu nie mam okresu? ( zawsze był regularny)

Gość to jest mozliwe...
tez tak mialam...

Gość oooooojjj
ale ja nie mam żadnych objawów!!!

Gość oooooojjj
a czy jak zrobie badanie z krwi ( bete) to czy ona da mi 100% wynik...?? sama juz teraz nei wiem co myslec i robić, jestem czy nie, czy to jakies zaburzenia

Gość oooooojjj
heh

beta hcg daje podobno 100% gwarancji :) Ale poczekaj jeszcze troche, moze to od tych zmian klimatycznych.

Gość oooooojjj
noo w tym roku to pogoda szaleje

Gość oooooojjj
no tak masz rację, jednak mimo to troszke sie niepokoję... :)

czasem okres moze sie spozniac i nie zawsze jest to ciaza... zmiany klimatyczne, wysilek fizyczny, stres to moze miec wplyw (przynajmniej tak powuiedzial mi ginekolog) poczekaj jeszcze z tydzien dwa i zrob powtornie test...

Gość oooooojjj
tez tak zrobie poczekam...:) dzieki za rade i dobranoc wszystkim

oooojjj> skasowanie pierwszego twojego tematu powqinno dac ci do myslenia . Regulamin i zalecenia forum magazynu dla kobiet Kafeteria 1. Przed założeniem tematu sprawdź w wyszukiwarce, czy taki topik już istnieje - może się okazać, że odpowiedź na Twoje pytanie już znalazła sie na forum. Pamiętaj, że to Ty potrzebujesz rozwiązania, a więc nie wymagaj od innych użytkowników by wpisywali swoją opinię po raz n-ty. Odpowiadam . Takich topikow jest kilkaset . Codziennie dochodza identyczne . Dziewczynom na forum rosnie cisnienie . Ile mozna ? Sama sobie najpierw odpowiedz skąd ludzie maja wiedziec dlaczego tobie @ sie spoznia . Zycze wiecej rozsadku i szanowania zasad forum . Pozdrawiam

Gość /lączenie tematów/
» Odpowiedz na ten temat Temat: ani miesiaczki ani ciazy no zesz kurde blade 02:16 Chiya ostatnia miesiaczke mialam 14 lutego a teraz nic. i nic i nic i nic. i sama juz nie wiem. zestresowana taka jestem czy cos? (ale nie mam czym w sumie ) zrobilam juz 3 testy i wszystkie negatwyne (ostatni wczoraj). sama nie wiem. poczekac jeszcze troszke czy isc do ginekologa. In life, sometimes you lose, but when you lose, you really win! _♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥ _♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥_ 829;_♥_♥_ 03:10 Chiya mial tak ktos? czy mozliwe zeby sie trzy testy mylily? In life, sometimes you lose, but when you lose, you really win! _♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥ _♥_♥_♥_♥_♥_♥_♥_ 829;_♥_♥_ 07:49 3 nie mnie myliły się dwa dopiero z krwi mi wyszedł pozytywny. 07:55 azibela (iwmalewiccy@op.pl) Ja kiedys nie mialam 100 dni dostalam dopiero po ostatnim zastrzyku na wywolanie okresu.Idz do ginekologa