Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cela30

zaczynam dziś 26.03 kończę w sobotę przed świętami

Polecane posty

Gość cela30

zaczynam dziś kopenhaską muszę dotrwać do końca

Gość KACHA125
CZEŚĆ ILE WAŻYSZ ? JA TEŻ ZACZYNAM DZISIAJ ! WYTRWAMY!

Gość lilar
a jak ta dieta wyglada???? ja zjadlam dzis juz 1,5 kanapki i nie wiem czy nie zaprzepascilam juz dnia bo tam chyba sie nie je chleba????

Gość ja tez dzis zaczelam
narazie nie mam zadnej diety poza tym ze mam zamiar prawie wcale nie jest i duzo pic mineralki..wiem wiem to glupie ale zwariuje jak nie schudne

Gość inezka34
Lilar,podam ci tą dietkę,ok?Ja nie wyrobiłam,ale i tak przez 6dni schudłam 5kg.Stracisz 7-8 kg. W tej diecie bardzo ważna jest kolejność posiłków i żelazne trzymanie jadłospisu! 1 dzień śniadanie: herbata lub czarna kawa obiad: 2 jajka na twardo, 2-3 liscie salaty lub maly pomidor kolacja: duzy kawal chudego mięsa /gotowanego lub pieczonego bez tluszczu/, zielona salata z cytryna 2 dzien s: herbata lub czarna kawa, suchar o: duzy kawal miesa /smazony stek wolowy/, salata z cytryną k: gruby plaster szynki, maly pojemnik jogurtu 3 dzien s: czarna kawa, suchar o:dwa plastry selera smazone na oleju, nieduzy pomidor, male jabłko k: 2 jajka na twardo, plaster szynki, 2-3 liscie salaty 4 dzien s: herbata lub czarna kawa, jeśli musisz-suchar o:1 jajko na twardo, 1 filizanka tartej marchwi, grubszy plaster żółtego sera k: duza miseczka sałatki owocowej, maly pojemnik jogurtu 5 dzien s: 1 filizanka tartej marchwii z cytryną o: duzy kawal chudej, gotowanej ryby, nieduzy pomidor k: niespodzianka, czyli NIC 6 dzien s: czarna kawa, suchar o: duzy kawal gotowanej kury, zielona salata z cytryną k: 2 jajka na twardo, 1 filizanka tartej marchwi 7 dzien s: herbata lub czarna kawa o: kawal miesa pieczonego lub gotowanego, jakis owoc k: to, na co masz ochote a 8 dnia zaczynasz od początku- i kontynuujesz diete przez nastepny tydzień. UWAGA! nie wolno zmieniac kolejności ani składu posiłków-tylko to gwarantuje doskonale rezultaty; pociesz się tym, ze gdy już utracisz te 7-8 kg przez nastepne 3 lata możesz jesc normalnie

Gość inezka34
Właściwie to można po 13 dniach schudnąć też do 20kg.Ale i tak musisz zacząć od jutra,bo dzisiaj już wszamałaś niedozwolone żarełko,pozdrawiam ;)

Nie zgodziłabym się z tym że można jeśc normalnie,po każdej diecie trzeba się pilnować.Ja trzymałam się rygoru i schudłam 3,5 kg

Gość cela30
ważę 70 kg kiedyś chciałabym schudnąć do 60 , na kopenhaskiej w tamtym roku schudłam 8 kg :) może i teraz się uda pozdrawiam wszystkie odchudzające się

Gość inezka34
Kangurek fajny jest ten twój strażnik diety.Ja też takie coś chcę.Daj namiary :)

Gość lilar
hmm dzieki za spis dietki. kurcze wydaje mi sie ze bedzie mi bardo trudno...ja chce ograniczyc poprostu do minimum jedzonko,i tez dzis zaczynam. trzymajmy sie dzeczyny, w grupie sila;)

Gość lilar
ps; wlansie kupilam sobie spodnie dresowe i codzinnie wiczorem bedebiegac a w dzin godzine na silowni, jesli sie tylko przelame i pojde na ta silke wkoncu

Gość cela30
dziś mój 3 dzień 2 kg mniej :)

Gość maje..czka
hej też jestem na tej dietce dziś 4 dzionek.wage sprawdze po 7 dniu i licze na duuuży spadek.wydaje mi się,że robią mi się mniejszy brzuszek.powodzenia wszystkim !!!!!

Gość cela30
dzisiaj trochę kiepsko się czuje (zawroty głowy) wzięłam witaminki i jest ok :) teraz poranna kawka :)pozdrawiam chudnące :)

Gość cela30
już piątek i piąty dzień diety -3kg:) :) :)

Gość tujek
a dlaczego konczysz przed swietami?? diety "od-do" sa bez sensu. potem zaczniesz 'normalnie' jesc i wszystko wroci.:( nie lepiej na stale zmienic nawyki zywieniowe? tak czy siak zycze powodzenia!