Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie co co co co

WIEKSZE POWODZENIE MAJĄ MLODE MAMY CHODZĄCE

Polecane posty

Gość wiecie co co co co

Z wózeczkiem po miejskich chodnikach.. wczoraj to zauwazylam,gdy szlam ze swoim bratankiem,ktory ma 8 mcy. kazdy facet z samochodu o malo nie powypadal zza szyb. Samotne mamy wyjdzcie na ulice ze swoimi pociechami,moze wkoncu uda sie kogos odpowiedniego znalesc:) nawet zaczepki sie trafialy w stylu " jaka sliczna mloda mama" he:)

Gość cozabrednie
Być moze że tak było, ale z pewnością dotyczyło to jedynie tychg elegancko ubranych i zadbanych a nie przeciętnej Matki Polki kryjącej swe nadprogramowe kiloski w dresach i powyciąganych bluzach.....Niestety wiele pań jak się doczeka potomka to zaczyna nosić wygodne rzeczy i takie, których nie boi się ubrudzić przy dziecku, efekt opłakany....

Gość młody tata
Sam często chodze ze swoja córcia na spacery i przy okazji przyglądam się młodym mamą które chodzą z dziećmi na spacer. Z przykrościa musze stwierdzić że naprawde przeważnie nie ma na czym oka zawiesić :( Na moje oko to może co trzecia wygląda fajnie, ale to też optymistyczna teza. Dopiero po takich spacerach doceniam fakt że moja żona mimo tego że pracuje i wychowuje naszego malucha, potrafi się dobrze ubrać, uczesac i zachować ładna sylwetkę.

Gość wiecie co co co co
;)

Gość wiecie co co co co
mi az przyjemnie wczoraj sie spacerowaloz moim bratankiem:)

Gość eeeee no zgadzam sie

hihi;) znam lepszy sposób:) nie muszę mieć wózka i jego zawartości;) wystarczy, że ubiorę wrzosowy sweter i już mam oczy męskie na sobie:) to jest niezależne od pory roku:) Jak szłam wiosną chodnikiem w tym sweterku to pewien facet jak już mnie mijał rzekł: niemal do ucha ale pani ładna szkoda, że był z tych żulowatych i wiek powyżej 60:P Tacy mają odwagę albo tacy b. młodzi do 24;) umieją się odezwać;)

Gość nio a ja
kocham o siebie dbać i ladnie wyglądac,tez nie jest mi do tego potrzebny wózek.ale nie o to chyba chodzi w tym temacie:) Raczej chodzi o te kobietki które są samotne,ale mają szanse u mezczyzn ,tylko muszą ladnie wyglądać;)