Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczona.. ..

Pyt. do doswiadczonych Mam

Polecane posty

Witam wszystkie Mamy ;) Mam mały problem, otóż mam dwuletnie dziecko, i na dzień dzisiejszy ostaliśmy się bez wózka. Z trzy- funkcyjnego Mały wyrósł, jeździł ostatnio w spacerówce, ale niestety nie nadaje się ona do użytku. Czy opłaca się jeszcze kupować wózek dwuletniemu dziecku? Od kiedy wasze maluszki przestały jeździć w wózkach. Powiedzcie prosze czy warto jeszcze coś kupować?

To zależy, czy Twoje dziecko lubi jeździć w wózku, jak radzi sobie z chodzeniem, czy chodzisz z nim na zakupy itp. Moja córka nienawidziła wózka, a że mając 1,5 roku chodziła szybciej ode mnie :D wózek odszedł w niebyt. Synek ma prawie 2 lata i uwielbia wózek, najchętniej wcale by z niego nie wychodził. Dzieci są różne.

Gość hmmmm hhhmmmmm
a jak mały ,chce do wózka?jak tak to może kupisz jakiś uzywany albo nowa parasolkę rozkładaną do spania -ok 260 np. baby dryams (NIE WIEM JAK TO SIE PISZE)

moje też nie korzystały z wózka dłużej niż 2 lata. Ale jak Twój lubi to kup parasolkę. Poręczna, mało miejsca i tania;) Tylko, żeby rozkładała się do leżenia, bo okropnie wyglądają dzieci na spacerach połamane w wózkach, których nie da się rozłożyć :o

Moja córcia ma 2,5 roku. 3 miesiące temu urodziłam drugą córeczkę. Nie było mozliwe, abym szła na spacer z dwoma wózkami. Oczywistym stał sie fakt, że starsza córcia musi chodzić na nózkach. Wybieram krótsze trasy na spacer, bo jeszcze jest zbyt mało wytrzymała na dłuższe trasy. Ale to była sytuacja przymusowa. Możesz kupić zwykłą spacerówkę laskę, jeśli mały lubi jeżdzić w wózku. Jak pisała Rafinka, kazde dziecko jest inne.

Dziękuje wszytkim za odpowiedź :) :) :) Muszę się zastanowić :)

Mały w sumie tak bardzo kategorycznie do wózka nie ciągnie, woli biegać. Może faktycznie krótsze spacery, potrenować chodzenie samodzielne :) No a jeżeli jednak nie będzie zbyt zadowolony to parasolka :)