Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuleczka25

zaniedbane cieżarówki

Polecane posty

Gość jjusti18
Ja myślę, że jak szukacie naprawdę fajnych ofert z ciężarówkami to warto zajrzeć https://www.truck1-pl.com/ . Słyszałam, że na tej stronie można trafić na naprawdę korzystne oferty z różnych krajów. Wydaje mi się więc, że warto tutaj zerknąć.

Gość gość
W ciazy uczulaly mnie kosmetyki do twarzy, od razu mialam plamy, wiec sie nie malowalam. Brzuch smarowalam tylko kremem na egzeme, bo po wszystkim swedziala mnie skora. O wlosy dbalam, choc po kazdym szamponie swedziala mnie glowa, ale byla zima i rozna pogoda, w zwiazku z tym mogly wygladac na zaniedbane, bo prostowanie guzik dawalo a lakieru nie moglam uzywac, bo mnie dusilo od samego zapachu. I w sumie guzik mnie interesuje, co mysleli inni. Zawsze bylam czysta.

Gość gość
Tak zaniedbane cężarówki to problem -rdza obłazi płatami drzwi poluzowane opony sflaczałe -marny to widok...

Gość gość
My dbamy o siebie z mężem nawzajem. Mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody bo intymność to ja i mąż a nie ja i obcy facet ginekolog! Również liczą się z pacjentem gdy jest osoba bliska nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów do której mamy PRAWO.Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek