Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka schmitt

CZY SPONSORING JEST FORMĄ PROSTYTUCJI?????

Polecane posty

wybacz, ale skoro spotykasz sie z facetem ()hipotetycznie, mowie o iksinskiej, nie o tobie, zeby nie bylo gromow...), spisz z nim i masz z nim niepisana umowe, ze z tego tytulu on ci kupi cos tam, zaplaci za cos tam.....to jest to niemalze to samo co prostytucja...tu tez masz z gory okreslona umowe: co i za ile...

tu wcale nie chodzi o mnie:) po prostu poruszam ten temat dlatego że pisze o tym prace mgrską i chce poznać opinie ludzi..... a tu niektóre już posądziły mnie o dziwkarstwo.....

dlatego ja sprostowalam, piszac w takiej formie..ze chodzi mi o potencjalna iksinska ;)

Gość iksinska
a chuj cie to obchodzi. nie interesuj sie moja dupa. dawaj swoja to bedziesz miala material do pracy.

Gość nojio
taaaak, zapewne piszesz prace o tym... ehhh czy jakies debilne pytania zawsze trzeba tym tlumaczyc?:/ w jakiej szkole? masakra! :O

Gość ---.---
Ale o czym ty mówisz? bo jak laska daje ogłoszenie "poznam sponsora" to jej chodzi 150zł za godzine pieprzenia sorry za dosadność ale sponsoring to czysta prostytucja dziwne że ktos jeszcze tego nie wie

Gość nojojo
na uczelni ? pewnie na pedagogice buhahahah kurwa to kurwa, niezależnie czy nazywa swoje zajęcie sponsoringiem, dawaniem dupy czy inaczej!