Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola 25

chudne wciaz chudne jeszcze tydzien.

Polecane posty

Gość ola 25

dzis bedzie 14 dzien diety chce ja jeszcze tydzien pociagnac i mysle ze efekt bedzie super juz stracilam 5 kg jeszcze ze 2 i bedzie git . ale musze powiedziec ze z dnia na dzien jest latwiej mniej jesc i wcale sie nie glodze tak bardzo tzn do 16 jem praiwe normalnie tzn mniej niz zawsze ale i tak wypijam 2 kawy z cukrem ale od 16 juz staram sie wogole lodowke obijac .w ciagu calego dnia pije 3 litry wody ,jesli komus moge pomuc cos doradzic to prosze piszcie .

Gość ola 25
beszczelna krowa.

Gość ola 25
w dodatku zazdrosna.

Gość kicini
Ej...czemu wy tak krytykujecie wszelkie bledy ortograficzne....Moze osoba piszaca cierpi na dysortografie albo jakis inny problem podobnego typu....Ja nie mam takich problemow a czasem i mnie sie jakis byk przytrafi....A co dopiero jesli sie ma problemy....Wezcie na luzz...kazdy jest tylko czlowiekiem...Pewnie,ze takie wypowiedzi z bykami raza,jednak roche wyrozumialosci by sie przydalo....:-)

Gość do ola 25
bezczelna a nie beszczelna :O

Gość kisiaaaa
Ola 25 super:)gratuluje, ja teraz wlasnie zaczynam 2 tydz, narazie 2 kilo poszlo:)moja rada jest jedzenie duzej ilosci jajaek, na kolacje tylko nabial tzn serki chude itp:) a Ty jakie masz jeszcze rady??

hej:) a ja od dzisiaj zaczynam.nie mam jakiejs specjalnej diety.po prostu postanowilam jesc naprawde male ilosci jedzenia,ale czesto.oczywiscie bede starala sie liczyc kalorie i limit dzienny na razie ustawiam na 1500kcal. jeszcze troche ruchu,zakaz korzystania z windy (mieszkam na 8.pietrze),jogging wieczorny.jak myslicie,dlugo trzeba bedzie czekac na efekty?

aha,i oczywiscie herbatki czerwone i ze 3 litry wody dziennie:)

Gość kisiaaaa
mysle, ze juz po tygodniu pczujesz sie zdecydowanie lepiej:)ja nie wierze w te diety szybkie cud, traci sie wode a potem jojo:/ ja juz jestem po tyg zdrowego jedzonka i cwicze 3 , 4 razy w tyg i juz widze roznice.i nie mysle caly czas o tym co jem i niewaze sie codziennie;D ps.dodam ze moje zycie to czeste dietki, ale ze tyje i chudne to sobie sama jestem winna;p

Gość kisiaaaa
co to jest dieta przemienna??:)

dieta trwa 7 dni. 1 dzien tylko chude mieso(wolowina,drob,cielecina) gotowane lub pieczone,chude wedliny 2dzienjaja gotowane na miekko lub twardo,3 dzien produkty mleczne chude sery,kefiry,jogurty 4dzien ryby gotowane lub pieczone w w folii(bez tluszczu i panierki,5 dzien tylko owoce,6 dzien warzywa gotowane(rowniez straczkowe) 7 dzien mozna jescto,na co ma sie ochote,pod warunkiem,ze nie sa to potrawy tluste ani slodkie.dieta powinna trwac 14 dni.opinia dietetyka-zaleta kuracji jest nieodczuwanie glodu i zapewnienie organizmowi odpowiedniej ilosci witamin i mikroelementow.

Gość Maryla
ale jakie ilosci tych produktow ?? az sie najem ??

uwierz mi duzo nie bedziesz mogla zjesc,ja np w dniu miesnym ugotowalam sobie 2 piersi podzielilam to na caly dzien i tak nie dalam rady zjesc.wazne jest to zeby nie laczyc produktow.dziala naprawde.

Gość a ja zgubiłam 4 kg
w ciągu 7 dni,z 56 na 54 zjechałam,stosowałam taką dietę 7 rano--sok pomaranczowy bez cukru-szklanka,jablko,kiwi,mandarynka i szklanka wody 13 gotowana piers z indyka ,jajko na twardo 17 warzywa gotowane ,2 szklanki soku warzywnego Fit albo Tymbark w ciągu dnia kilka kawek ze slodzikiem,dietkę polecam dla chcących szybko schudnąć

Gość a ja zgubiłam 4 kg
z 56 na 52 miało być

Gość monik123
hej a ile masz wzrostu? ładnie schudłaś!