kasiunia. 0 Napisano Marzec 26, 2007 Szukam ginekologa do którego czas oczekiwania na wizytę jest jak najkrótszy. Mam wizytę u swojego ustaloną na środę, ale dolegliwość mam tak dokuczającą że do środy zwariuję :O Chodzi mi o ginekologa na NFZ, bo na prywatnego nie mam kasy... W mojej przychodni nie chcą mnie przyjać bez kolejki :o Może ktoś zna takiego na wizytę u którego się bardzo krótko czeka albo przyjmuje bez kolejki w nagłych przypadkach? Help! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bvcbvcb Napisano Marzec 26, 2007 hm, no ale jak to na naleczowskiej jest tak ze ide, rejestruje sie, czekam 10 minut, albo w ogole i wchodze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia. 0 Napisano Marzec 26, 2007 a jest tam jakis w miare ok ginekolog? ja sie nazywa i czy mozesz mi podac numer do rejestracji na naleczowska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggggggggg Napisano Marzec 26, 2007 ja chodzilam do filiks gajewskiej cos takiego. Centrum Profilaktyczno-Lecznicze w Lublinie 20-701 Lublin ul. Nałęczowska 27 tel. (081) 53-300-34 fax (081) 525-87-62 info@womp.lublin.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia. 0 Napisano Marzec 26, 2007 zadzwonilam i przyjmmuje tam doktor Polak, nie mowila mi o Filiks... do Polaka mozna isc jutro... zawsze to dzien wczesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia. 0 Napisano Marzec 26, 2007 slyszal ktos o tym doktorze Polaku? wybiore sie do niego jutro bo juz mam dosc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupupp Napisano Marzec 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupupp Napisano Marzec 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kizia Mizia Cizia Napisano Marzec 26, 2007 słyszałam coś o tym Polaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia. 0 Napisano Marzec 26, 2007 ale dobrze czy zle? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kizia Mizia Cizia Napisano Marzec 26, 2007 raczej złe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belleteyn_ 0 Napisano Marzec 26, 2007 W Sanitasie miałam tak, że zadzwoniłam i następnego dnia już byłam przyjęta - nie polecam tylko dr Górczyńskiego czy jakoś tak bo to cham. http://www.cmsanitas.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia. 0 Napisano Marzec 26, 2007 ja dzwonilam do sanitasu w sobote i zapisal mnie dopiero na srode (to byl najblizszy termin) do dr Goldiszewicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majamała Napisano Marzec 26, 2007 a ja z Sanitasu polecam dr Woźniaka, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia. 0 Napisano Marzec 26, 2007 ja o Polaku znalazlam duzo pozytywnych opinii na forum gazety... zreszta juz mi wszystko jedno... wazne zeby dal leki i zeby przestalo piec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belleteyn_ 0 Napisano Marzec 26, 2007 Ojej. No to widać był mniejszy ruch. Może sprobuj do Luxmedu? http://www.luxmed.lublin.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia. 0 Napisano Marzec 26, 2007 ale w luxmedzie przyjmuja tylko prywatnie... wybiore sie jutro do tego Polaka na Nałęczowską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia. 0 Napisano Marzec 27, 2007 Jestem juz po wizycie, ale nie u Polaka tylko u Rózgi na Szwajcarskiej. Nie bylo zle. Badanie troche bolalo, ale to raczej kwestia tego ze mam grzybice i wszystko spuchniete... Dostalam leki, mam nadzieje ze szybko pomoga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuuuuuniaaaa Napisano Czerwiec 23, 2007 warto sie wybrac do filiks-gajewskiej ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina181818 Napisano Sierpień 13, 2007 Byłam u filiks - gajewskiej i powiem szczerze, że odradzam z całego serca. Zaczęła mi wmawiać że nie jestem dziwicą.Nie powiedziała mi na co choruję, tylko przepisała recepte i kazała nie używać tamponów. Poza tym krepowała mnie sceneria. Naprzeciw łóżka było otwarte okno na rozścierz , co prawda drugie piętro, ale bardzo dobrze było widać stacje paliwową i przechodniów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach