Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesołeczka

POMOCY!!!! muszę zrzucić pare kg SZYBKO!!!!

Polecane posty

Gość wesołeczka

cieplej się zrobiło, czas pokazać się w spódniczce, zdjąć puchowy płaszcz. wszystko fajnie, tylko jak staję przed lustrem, to mi się odechciewa wszystkiego. boczki zaokrąglone, uda też :-( kurcze! muszę zrzucić pare kg, chociaż z 5, tylko szybko. wiem, że przy mojej wadze komuś mogłoby się to wydawać głupotą, ale mi to na prawdę potrzebne..pomocy!

Gość wesołeczka
proszę... wy się tu odchudzacie, wymieniacie informacjami, na pewno możecie coś doradzić

Gość nie wiemy ile ważysz
to po 1 po 2 - zrzucisz szybko - jeszcze szybciej przytyjesz :O nie możesz się odchudzać spokojnie jak człowiek? 5 kg nie dramat obudziła się na wiosnę :O

Gość wesołeczka
ważę 52 kg. może 5 kg to nie dramat dla kogoś koło setki, bo różnicy za bardzo nie widać, ale dla mnie to i tak dużo, choć więcej by nie zaszkodziło.A szybko, bo ja się łatwo zniechęcam jak nie widze efektów.

Gość wesołeczka
upupupupup

Gość wesołeczka
eeeeh! zero pomocy! co za głupie tłuste kurwy!!!

Gość nalkonka
Dlaczego odrazu "glupie tluste kurwy"? Nie potrafisz okazac troche kultury? Wlasnie widac kto tu jest glupi.... A... i nie wszystkie sa tluste gdybys nie wiedziala. Myslisz, ze taka wspaniala jestes, bo wazysz 52kg? Tylko sie nie zalam jak cos Ci napisze.... W porownaniu do mnie to Ty jestes tlusta i zapewnie glupia kurwa tez. Ja moja droga waze 46,5kg.

Gość wesołeczka
to nie był mój wpis ten wyżej. fajno że ważysz 46.5 kg, choć to też zależy od wzrostu. ja się moim nie cieszę, dlatego chcę schudnąć.

Gość nalkonka
co do mojej wagi to jest taka odkad pamietam... No moze kg mniej albo wiecej. Taka juz po prostu jestem, bez zadnych diet. Naprawde jem normalnie. I szczerze???? CHCIALABYM WAZYC WIECEJ!

Gość wesołeczka
widzisz, mogłybyśmy się zamienić. przez zime to mi nie przeszkadzało, ale teraz... chciałabym pośmigać w spódniczce. eeeh! rok temu ważyłam mniej, nie wiem ile dokładnie, ale mniej ..przez zimę mi chyba tak przybyło