Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kkochany

Randkowanie w tych czasach, czy to naprawdę takie przestarzałe?

Polecane posty

Wróciłem z Niemiec po 8 latach i w końcu chciałbym poznać kogoś ale przez portal randkowy Tinder czy Badoo teraz wystarczy że ktoś ma odmienne zdanie w jakiejś kwestii i blokuje kogoś bez słowa... Co się dzieje, czemu w takich czasach przyszło mi żyć?🤦

Swoje wady i odmieności chyba lepiej ujawniać, gdy już jest jakaś więź, dlatego trudno mi uwierzyć w skuteczność portali i/lub aplikacji randkowych.

Przed chwilą, Daniel86 napisał:

Swoje wady i odmieności chyba lepiej ujawniać, gdy już jest jakaś więź, dlatego trudno mi uwierzyć w skuteczność portali i/lub aplikacji randkowych.

A jaki to ma sens? Każdy ma prawo wiedzieć jaki koń jest od razu i zdecydować czy chce kontynuować 

8 minut temu, Daniel86 napisał:

Na aplikacjach randkowych większość szuka seksu i przygody. 

Nawet na siłownię przychodzą żonaci faceci, którzy udają singli i podrywają dziewczyny 🙂

11 minut temu, Daniel86 napisał:

To jak z grą nikt by nie kupił, ale jak demo dobre to kupią nawet badziewie. 😁

7 minut temu, RitardModeracja napisał:

A jaki to ma sens? Każdy ma prawo wiedzieć jaki koń jest od razu i zdecydować czy chce kontynuować 

I tu jest potrzebny złoty środek. Niespodzianki nie mogą wyskakiwać po ślubie ani nawet po latach nieformalnego związku, ale z drugiej strony, jeśli Ty ujawnisz swoje wady i odmieności już na pierwszym spotkaniu, to ta druga osoba nie będzie miała szans Cię nawet polubić.

1 minutę temu, Daniel86 napisał:

I tu jest potrzebny złoty środek. Niespodzianki nie mogą wyskakiwać po ślubie ani nawet po latach nieformalnego związku, ale z drugiej strony, jeśli Ty ujawnisz swoje wady i odmieności już na pierwszym spotkaniu, to ta druga osoba nie będzie miała szans Cię nawet polubić.

No to trudno. Zrobiłam tak i nie żałuję bynajmiej

• Thanks 1

1 minutę temu, Daniel86 napisał:

Zwykłe po paru miesiącach związku wychodzą prawdziwe twarze, bo ileż można udawać ideały. 😁

• Thanks 1

1 godzinę temu, kkochany napisał:

Wróciłem z Niemiec po 8 latach i w końcu chciałbym poznać kogoś ale przez portal randkowy Tinder czy Badoo teraz wystarczy że ktoś ma odmienne zdanie w jakiejś kwestii i blokuje kogoś bez słowa... Co się dzieje, czemu w takich czasach przyszło mi żyć?🤦

taki ten swiat , karyny odkryly internet a my odkrylismy co im w glowach zawsze siedzialo. ciesz sie bo wiesz przed zwiazkiem i wiesz czym to smierdzi

1 godzinę temu, Get Out napisał:

Zwykłe po paru miesiącach związku wychodzą prawdziwe twarze, bo ileż można udawać ideały. 😁

potrafią dlugo udawać, umią sie dostosować. zawziete na ten hajs...

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

potrafią dlugo udawać, umią sie dostosować. zawziete na ten hajs...

Co dùpa szczypie na myśl o rozwodzie xD nie trzeba być w pierdlu by być dymanym bez mydła haahaa

4 minuty temu, RitardModeracja napisał:

Co dùpa szczypie na myśl o rozwodzie xD nie trzeba być w pierdlu by być dymanym bez mydła haahaa

won

Napisano (edytowany)
1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Lex? 

Jestem Ovidio syn El Chapo, z cartelu Sinaloa. Milo mi Madziu 😚

Edytowano przez Ovidio Lopez

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

ssij

Dziwisz się ze garazyna nie chce ssać jak nie masz bidetu i walisz moczem?

5 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

Jestem Ovidio syn El Chapo, z cartelu Sinaloa. Milo mi Madziu 😚

Kim jesteś? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować