Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_wiem_co_zrobic

Czy rozmowa w necie z innym to zdrada? - glosowanie

Polecane posty

Gość nie_wiem_co_zrobic

Czy będąc w związku z daną osobą zdradzamy ją jeśli rozmawiamy z innym w necie?? Mnie zapewnia,że mnie kocha a rozmawia z innym lub innymi-co o tym sądzicie?? Proszę glosować :)

Gość zdrada gdy
gada z panienkami i wymienia sie zdjeciami

Gość nie_wiem_co_zrobic
Gada ze mna tylko nie wie ze to jestem ja :)))))))))))

Gość to ty mu dajess zakaz na
rozmowy z kimkolwiek? ostro

Paranoja! Nie może gadać przez internet z innymi dziewczynami, pewnie spotykać się z koleżankami tez nie ma prawa? Tylko z kolegami, tak, bo inaczej to będzie zdrada? Lecz się dziewczyno! :(

Ups, zdradziłaś swojego chłopaka - bo niejako gadasz ze mną - facetem przez internet. :(

Gość nie_wiem_co_zrobic
Co innego jest rozmowa na forum a co innego dyskusje na gg a wlasnie o gg mowie.

Gość aaa...
to zalezy jeszcze jak i oczym rozmawia jesli neutralnie to ok

Gość nie_wiem_co_zrobic
Ze mna rozmawia akurat kulturalnie mowi,ze ma kogos kogo kocha i nie spotka sie, ale skad mam wiedziec czy z innymi nie jest inaczej.

Cienko widzę przyszłość Waszego związku - jeśli Ty masz już teraz takie podejście do niego, ten zauważalny brak zaufania... Przykre. :(

Gość bes sę su
bez przesady, dajcie żyć Jak żartuję z wieloletnim kolegą z pracy to też zdrada?

Gość bes sę su
Do pracy nie moge puścić ciebie, nie.. Tam milion kobiet, a każda w myslach gwałci Cię. Złtoą klatkę ci zbuduję, będę karmić owocami, a do nogi przymocuję żłotą kulę z diamentami......

Gość tak nie tak nie tak nie tak ni

Gość tak nie tak nie tak nie tak ni
On zdradza cie gadając z tobą na gg, A ty zdradzasz jego gadając na gg z nim... Idź sie leczyć :):):)

podejście mojego kolegi :O on nie ma ANI JEDNEJ dziewczyny na liście GG a jego dziewczyna nie ma ANI JEDNEGO chłopaka na swojej :O :O no porażka jakaś :O dodam, ze mają po 20 kilka lat a nie po 17 :O :O

Gość daria1
nie wiem co robic-> no widzisz jest w porzadku i nie szuka przygod skoro tak napisal

No ale brak (w przypadku chłopaka) dziewczyn na GG wcale nie oznacza, że on jej nie może zdradzić. :( Tu nie chodzi o brak możliwości zdrady, ale o brak ochoty! :P

Gość nie_wiem_co_zrobic
No na razie niby jest w porzadku ale nie wiem czy jak bede nalegac na spotkanie to nie podda sie i sie zgodzi-dopiero 2 razy rozmawialismy na gg.Gwarantuje ze jak sie uczepie to sie umowi. Bede was informowac o rozwoju sytuacji :)

Gość no a jak sama dentytska mowila
i co jak sie umowi to bedziesz miala satysfakcje? bo takie mam wrazenie

Gość nie_wiem_co_zrobic
Jak sie umowi to bedzie wszystko jasne i to ze nie mozna na takiej ososbie polegac.Apropo takiego testu w necie jeszcze u mnie nikt nie zdal.

beznadziejna jestes moze sie umowi dla spokoju bo jakas idiotka-ty-truje mu dupe

Gość nie_wiem_co_zrobic
Dla spokoju to mozna zablokowac nr na gg - ales wytlumaczenie znalazl(a) :)

Ale Ty sama popełniasz dokładnie takie samo \"przestępstwo\", jak Twój chłopak. Gorzej - to Ty właśnie nalegasz na spotkanie, a więc według Twoich kryteriów to Ty nie jesteś godna zaufania. W sądzie jest tak, że jeśli dowód zosał zdobyty nielegalnie (niezgodnie z prawem), to jest nieważny... Tak jak u Ciebie... :P

popieram casanove na miejscu tego faceta uciekalabym gdzie pieprz rosnie od ciebie

Gość nie_wiem_co_zrobic
Ale nalegam na spotkanie z nim a nie z kim innym i to jest tylko test. A to powyzsze tlumaczenie,ze dla swietego spokoju sie umowi jest bardzo glupie.Umowi sie spodobaja sie sobie i potem dalszy ciag nie trudno przewidziec.

Autorko, a Ciebie nigdy nikt nie zagadał na GG (jakiś chłopak) i nie chciał się spotkać? Jesteś pewna, że nigdy, przenigdy nie zechcesz się spotkać z jakimś chłopakiem, co Cię zagada na GG? I jeszcze drugie pytanie - jakbyś się poczuła, gdybyś się dowiedziała, że Twój facet (niekoniecznie ten obecny) też Cię tak \"testuje\"??? :(

dziecinny to jest twoj "test"

Gość nie_wiem_co_zrobic
A ciekawe jak wy byscie sie poczuli jak wasz parnej ktory niby was kocha mowil wam dobranoc bo idzie spac - nastawil gg w tryb ukryty i zaczal rozmawic z kim innym.Juz widze wasze miny zrozumienia dla takiego postepowania.