Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frania-ania

EKSPRES CIŚNIENIOWY ZELMER

Polecane posty

Witam, mam zamiar kupić sobie expres ciśnieniowy Zelmer, chciałam zapytać czy ktoś z Was ma ten expres i czy on jest dobry? To będzie mój pierwszy expres i nie wiem, na co zwracać uwagę przy kupnie. Pozdrawiam Ania

Dziękuje bardzo, bo koleżanka proponowała mi Krups :) Ale ja mam jakoś zaufanie do firmy Zelmer

Zależy czego potrzebujesz. Ma kilka ciekawych funkcji takich jak automatyczny programator czy samoczynne wyłączenie.

Gość Alenfkk
ZELMER POLSKI !!! :):):) Polski Zelmer to jeszcze kilka typów odkurzaczy mikserów i sokowirówek Pozostałe wyroby z literką "Z" w typach Firmy Zelmer to jeszcze nie sprawdzona Chińszczyzna w tym ekspresy do kawy, nie dostaniesz do nich części zamiennych jeżeli uszkodzisz z własnej winy. Na serwis gwarancyjny też raczej nie licz gdyż Firma Zelmer z większością z nich rozwiązała umowy a te które pozostały będą ci naprawiały ponad miesiąc. Z Zelmerem bym jeszcze poczekał parę lat. Natomiast Krups od początku produkował i produkuje ekspresy wiec i doświadczenie ma w tym zakresie wieksze.