Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i nic sie nie nauczyłam

DZIŚ BYŁAM PIERWSZY RAZ NA SOLARIUM

Polecane posty

na najsłabsze lampy minimalny czas do wykupienia to 10 min, ale wyłaczyłam po 7 wogole to grunt że udało mi sie wlaczyc te lampy, babka mi tak szybko pokazywala ze nic nie pojełąm i pstrykałam wszystko po kolei :D najpierw wlaczyl sie nawiew, potem pstryknelam chyba aroma az w koncu zapalily si e i lampy ;) dodam ze gdy potem wylaczylam wogole lozko, nawiew nadal działał :P myślałam że bedzie tam cieplej i wogole sie nie zaczerwienilam a skoro na mojej skorze brak reakcji to chyba moge isc na mocniejsze lampy, nie? :classic_cool: a blada jestem jak córka mlynarza :P

i czemu na mnie naskakujesz? okres? zły dzień? polezalam jakies 7 minut na slabych lampach, a nie od razu na 10 na turbo, a na 30 też nie zamierzam, nawet jesli polecasz z własnych ciekawych doswiadczen

Gość jhfoiafhoifs..kfjio
idz na normalne nie na najsłabsze na 10 min i wystarczy ze właczysz start i nic wiecej

Gość M_E_T_A_M_O_R_F_O_Z_A
Hej, ja bym Ci radziła zapytać panią w solarium czy ma jakieś kremy (w saszetkach np. - po 5 zł sztuka a starcza na 2 razy) aktywizujące opalanie na jasną skórę. Z tego co pamiętam to jest taka seria, dzieli się na 3 etapy. Pani mi właśnie taki poleciła, kiedy poszlam pierwszy raz. Kładłam się wtedy na 8 minut. możesz stopniowo to zwiększać...ale ja osobiście dłużej niż 12 minut nie mogę wytrzymać ;) miłego opalania :)

wogole to jak tam lezalam te 7 minut - niby nie jest to długo, a czulam jakbym lezala tam juz z godzine i caly czas sie balam ze ktos otworzy od zewnatrz i wejdzie :D :P pojutrze pojde na normalne na 8 min :P a aktywizatorem to bym sie chyba od stop do głów musiała usmarować :D ale na poważnie, choć cała jestem biała, to najbielsze z tej bieli (:D) są dekolt, wewnetrzne strony rąk i łydki no coz, kiedys w koncu sie opale :P

Gość M_E_T_A_M_O_R_F_O_Z_A
nie trzeba się tym chyba smarować na całym ciele, wystarczy te miejsca które są najbardziej podatne (twarz, dekold, brzuch,uda, pośladki) spokojnie możesz iść na 8 minut, nawilżaj mocno skóre jakimś dobrym balsamem i powinno być dobrze, ale nie ma to niestety jak prawdziwe słoneczko ;) pozdrawiam