_LiLu_ 0 Napisano Marzec 28, 2007 Hej, nie bylo mnie caly dzien ale mam nadzieje ze sobie powysylalyscie ta diete? Dzien 3 minal. Powodzenia jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mona19 0 Napisano Marzec 28, 2007 ludzie nie schudniecie wiecej niz 2 kilo chyba ze jestescie spaslakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość innaaa Napisano Marzec 29, 2007 kupilam gazetke i czytam jadlospisy a tam - pedy pszenicy, losos, olej sezamowy, sos sojowy, brokuly, cukinia, rzezucha, i inne takie, na ktore nie mam po prostu pieniazkow. Napiszcie prosze, czy sie rygorystycznie trzymacie diety, czy jest ona tylko wytyczna. mieszkam w malej miejscowosci i tu raczej nie dostane takich produktow, kasy na nie tez nie mam. dziekuje za informacje i zycze powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej nie musisz Napisano Marzec 29, 2007 nie stosuję rygorystycznie,nie mam nawet zamiaru kupowac oleju sezamowego czy rzezuchy,jadam podstawowe danie bez zbędnych dodatkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość innaaa Napisano Marzec 29, 2007 to napiszcie prosze jeszcze o efektach. Sa jakies?? Polecacie te diete?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie srednio Napisano Marzec 29, 2007 u mnie po Iszym dniu :1,5 kg mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość białeczko Napisano Marzec 29, 2007 niech się któras zlituje i poda menu na pozostałe dni dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bullshitka 0 Napisano Marzec 29, 2007 ja tez jestem na tej diecie i mysle ze jest ona super!!bo ani sie nie glodzisz ani nie odmawiasz sobie az tak wiele.a jeslei chodzi o efekt jojo to nie sadze ze po diecie kopenhaskiej jego nie bedzie:P po tej tez pewnie bedzie jak to po kazdej diecie chyba ze bedziecie przestrzegac jadlospis z dwoch ostatnich dni juz ciagle. teraz chyba 7 dzien sniadanie : pol bulki z dzemem, serem albo kielbasa, pol kubeczka jogurtu, 100 ml z pomaranczy (jakies pol szklanki) pol porcji jajecznicy i mala kawa z mlekiem , kiwi 8 kilo na pewno nie schudniecie ale z polaczeniem cwiczen itp. mozna troche stracic powodzenia:D bye Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podaajcie menu Napisano Marzec 30, 2007 a znajdzie się tu jakaś dziewczyna ,która chętnie wpisze menu tej diety,czy jednak nie ma co liczyć na czyjes dobre serce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
straszny_kocur 0 Napisano Marzec 30, 2007 a może zamiast proszenia o wypisanie menu skoczycie do kiosku i kupicie sobie gazetkę, he? Ja kupiłam ja wczoraj od dziś jestem na tej diecie. jak większość nie mam serwatki, więc póki co same owoce i woda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
straszny_kocur 0 Napisano Marzec 30, 2007 pierwszy dzień i dałam radę, ale kilka razy poczułam, że dieta to nie dla mnie bo wokół tyle pokus. Na jutro już sobie zrobiłam 3 sałatki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocurku Napisano Marzec 31, 2007 chciałam kupić,nie ma już ale na szczescie na wizazu uczynna dziewczyna podała całe menu,widać sympatyczniejsze tam kolezanki siedzą;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anilama_ Napisano Marzec 31, 2007 Mam tego joya to przepiszę kolejne 3 dni, tak w skrócie. 4. DZIEŃ: śniadanie: jabłko albo ryż z sokiem jabłkowym i owocami obiad i kolacja: ryż z warzywami 5.DZIEŃ: śniadanie: sałatka owocowa: 100g ananasa, jabłko i pół banana wymieszane z łyżką soku pomarańczowego obiad:makaron z brokułami 150g makaronu + 120g brokułów kolacja: warzywa po chińsku: posiekane 150g papryki, po 5g brokułów, cukinii, selera i ananasa. podsmażone i dodane do makaronu 6.DZIEŃ: zupa kapuściana do woli przez cały dzień + owoce do woli przepis na zupę: 6 dymek, 2 puszki pomidorów, 2 zielone papryki, 1 główka białej kapusty, 5 marchewek, pęczek naci selera i pietruszki, 2 opakowania zupy cebulowej instant, przyprawy - wszystko pokroić, zalać 2 litrami wody i zagotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anilama_ Napisano Marzec 31, 2007 w piątym dniu miało być "po 50g" zamiast "po 5g" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jarzombek Napisano Kwiecień 1, 2007 Ja jestem dzisiaj pierwszy dzień i wydaje mi sie ta dietka na dość skuteczną...polecam jednak zakupienie gazetki bo jest tam seria ćwiczeń na spalanie, które nalezy połączyć z jadłospisem (oczywiscie by uzyskac lepsze efekty) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
straszny_kocur 0 Napisano Kwiecień 1, 2007 a czy Wy też między posiłkami podjadacie sałatki lub wafle ryżowe itp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jarzombek Napisano Kwiecień 4, 2007 ja jem co trzy godziny, co mi wychodzi 4 posiłki na dzien (ostatni o 19). jeden z tych posiłków to jest moja przekąska na która mam zazwyczaj wlasnie sałatke, czy owoc, ale nie wkładam do buzi nic poza wyznaczonymi godzinami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach