Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksymus

Tipsy szklane

Polecane posty

Gość ksymus

Proszę,napiszcie mi różnicę pomiędzy tipsami szklanymi a normalnymi. Z góry dzięki!

TIPSY NATURALNE (STANDARDOWE)Wykonane sa z plastiku w kolorze mlecznym , maja proste brzegi, krzywa C jestlekko wypukła – mo-na je fantazyjnie pomalowac lub zrobic na nich ładnegofrencha. Najpopularniejsze i najłatwiejsze w obróbce TIPSY PRZE ROCZYSTE - CLEARKształtem przypominaja tipsy naturalne natomiast sa wykonane zprzezroczystego tworzywa. Sa mniej wytrzymałe od naturalnych – czesciejpekaja . Tipsy te słu-ace przede wszystkim do wykonywania na nich zdobientechnika wtapiania. Ich wada jest fakt, ze musimy je najczesciej zmieniac po 2dopełnieniu ze wzgledu na odrost wolnego brzegu!Nakłada sie je i obrabia tak samo jak tipsy naturalne

Gość malaroo
Mam inne zdanie-tipsy clear,których uzywam (profesjonalny gabinet) są rewelacyjnej,lepszej jakości,niż jakiekolwiek mleczne,które do tej pory używałam. Wspaniale wyglądają,kompletnie nie pękają,wyglądają super na płytce(nie ma efektu cienia,przejścia do naturalnej płytki). Poza tym można zrobić na nich każdy wzór,łącznie z french manicure. Polecam "szklaneczki" :) Jak coś-pytajcie :)

ja podawałam ronice, czym sie roznia. Maraloo a jakiej firmy uzywasz tipsy clear, chetnie bym wyprobowala, skoro masz uzywasz clear i nie pekaja i jestes zadowolona to chetnie bym wyprobowala:) Pozdrawiam

Gość koko2
Właśnie widziałam tipsy szklane u koleżanki,ale ona mówi,że są na kilka dni.Jak możfirmę tych Jak moesz to podaj firmę tych "szklaneczek"-chętnie wypróbuje.

Gość studentka_kosmetologii
Ja niedawno skończyłam kurs tipsów i własnie jestem bardo zainteresowana tipsami sklanymi-moim zdaniem wyglądają elegancko.Z tego co wiem to trzeba trafić na naprawdę dobrą firmę,aby ten tips był z mocnego tworzywa.Dlatego proszę Malaroo napisz jakie szklane tipsy możesz polecić.Pozdrawiam

Gość Mszyca
mnie równiez pekały szklane dlatego byłabym zainteresowana tymi o których mówicie.z jakiej firmy one są?

Gość lodzianka
polecam tipsy SPN jak i reszte ich produktow u mnie w salonie pracuje tylko na ich proddutkach