Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaa123

prostownice

Polecane posty

Gość izaa123

witam chce kupic prostownice do wlosow,czy moglibyscie mi polecic dobra,sprawdzona w miare przystepnej cenie.Z gory dziekuje.

Moja prostownica jest z firmy DYNORA. I mmoje ja z czystym sumieniem polecic bo jest świetna. Dobrze prosuje, wrecz idelanie :) Zapłaciłam za nia 45 zł. I polcam naprawde 🌼 :)

Gość ja widzialm
gdzie ja mozna dostac?

Gość izaa123
sabiina jaki jest typ tej prostownicy? poszukam na allegro. Mam cienkie i delkikatne wlosy i boje sie zeby ich nie zniszczyc. jesli mozesz to napisz mi jaka ma moc twoja prostownica.dziewczyny a czy uzywacie jakis kosmetykow przed prostowaniem tzn czy sa jakies specjalne odzywki lub inne specyfiki?

Gość 3643
REMINGTON

Gość skierka
też polecam mpm produkt...moja siostra cioteczna miał i była bardzo fajna...( dopóki koleżanka jej nie rozwaliła)..ja osobiście mam NICKY CLARKE i tez jest super..ale dostałam ją od siostruni a ona mieszka w Angli

Gość takajakja
ja mam Remingtona ta z szerokimi plytkami i jest naprawde swietna. prostuje nawet moje krecone wlosy na 2-3 dni. co do niszczenia wlosow to po prostu ustawiasz sobie odpowiednią temp. moja ma chyba 6 do wyboru. jdyna wada to cena - okolo 200zl

przyłączam się - Philips - ma 1,5 roku i poza tym że początkowo przyjarałam sobie nim łapki to jestem zadowolona ;)

...limonka, blondyna...jaki typ Philipsa używacie....mozecie podać rodzaj...są różne :)

dziewczyny....limonka, blondyna...jaki typ Philipsa posiadacie...podajcie proszę :)

nie warto kupowac na alegro tych takich za 35, 40 , 50- bo one niszcza koncowki!! i to masakrycznie . sama sie na tym przejechalam :( buu moje biedne wloski, teraz niemoge ich \"naprawic\" a mialam zdrowe, naturalne wlosy, zadnych farbowac... teraz je lecze... polecam remington, jescze philipsa, a z takich ciut tanszych to mpm product ma niektore dobre- z plytkami lustrzanymi te 3 wymienione mialam okazje kilka razy uzyc, i bylam hepi z efektu

ja mam 4643 - ale to jest starszy model Philipsa. prawie 2 lata temu płaciłam ok 200zł - ale wtedy trudno było o takie sprzęty - bynajmniej w mojej metropolii ;) i przez te 2 lata mnie nigdy nie zawiódł - wg mnie Philips prędziej się znudzi jak padnie

...blondyna...a ile WAT ma ta prostownica, wiesz może....aha i jeszcze jedno...co sądzicie o prostwnicach z ...grzebieniem, zadowolone jesteście...bo ja mam wrażenie że ten grzebień...robi mi..falki na włosach :(

Miałam Babyliss Glass, nie polecam - rzeczywiście nie niszczy włosów, ale i kiepsko prostuje :o a wcale nie jakichś mam kręconych włosów... spyliłam na allegro :P

Gość dorotkaaa21
hej. ja mam prostownice dynora i tylko wyjde z domu wlosy zaczynaja mi sie wywijac w rozne strony. naturalnie mam je krecone. czy sa takie prostownice po ktorych wlosy sa proste??? bo ja juz mam dosc tego.

Gość dorotkaaa21
hej. ja mam prostownice dynora i tylko wyjde z domu wlosy zaczynaja mi sie wywijac w rozne strony. naturalnie mam je krecone. czy sa takie prostownice po ktorych wlosy sa proste??? bo ja juz mam dosc tego.

Gość dorotkaaa21
...