Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asta Lavista

Czy używałyście kiedyś egipskiego kohlu?

Polecane posty

Można go kupić na allegro ale nie wiem czy jest tyle warty co o nim piszą, może któraś z Was miała z nim do czynnienia? Gwiazdy Bollywood mają przepiękne oczy po tym no wprost cudowne:)

Gość a co to takiego
wrzuć jakiś link plis..

wpisz na allegro w wyszukiwarce kohl nie chciałabym podawać tutaj strony allegrowskiej bo byłby zarzut że się reklamuje

A on ma też nazwę kajal ale nie jestem pewna czy kohl to to samo co kajal bo na allegro piszą różnie

Gość świetny jest
trzeba tylko umiec nim malowac powiekę wewnątrz

Gość świetny jest
mam taki firmy manhattan i jestem zadowolona ale nie polecam jasnym blondynkom, juz raczej ciemnowłosym bo bardzo wyostrza spojzenie

Gość a co to takiego
ah to taki eyeliner z naturalnego barwnika:) koleżanka ma faceta marokańczyka - jak jeżdżą do rodziny to te babeczki malują tym także ręce, nogi - nie tylko henna ale i tym fajnie bardzo to wygląda... może się ktoś wypowie kto używał.. zainteresowało mnie to..:)

Wlasnie z tego co wyczytałam to on jest sypki chyba zaryzykuje i kupię tylko nakłada się go patczykiem ale widze ze jest też płyta dołączana z instrukcją obsługi;)

Gość a co to takiego
hihi - tradycja miesza się z nowoczesnością:) zwilża się wodą i maluje, a napisane jest tam czym zmywać? bo to nie tak łatwo jak kosmetyczne linery..

Gość a czym on sie rozni od takiego
kupowane w drogerii zwyklego ?

Gość to cytat z allegro
uwaga !!! nie kupuj kohlu nie wiadomego pochodzenia, są nie higieniczne, w sypkich jest kurz ,brud , grys i żwirek ,(...) Kohle kolorowe sa barwione chemicznie a nie naturalnie. W medynie w maroku gdzie barwia kohl ludzie kupuja go na malowanie scian i murow. Wystarczy dodac do nich tylko wode. to chcesz kupić?

Gość ja bym nie ryzykowała

eyeliner- nie jest koholem widadomo że ma pędzelek i jest w płynie kohol- jest w słoiczku i to jest proszek i nakłada sie go ptyczkiem bądź w paście i tam jest chyba też patyczek istanieją też kredki do oczu z koholem bądź kalajem ale nie dają tego efektu co właśnie sam kohol.. I tak włąsnie sobie myślę czy Któraś z Was nie używała to by coś poradziła.. bo chce go kupic na allegro a tam jest multum takowych w paście albo sypki.

A wiem czytałam to noi własnie sie zastanawiam który kupić bo jedna pisze tak siak i inaczej a jednak schodzi..

Gość no to lepszy ten w pascie

Gość podnoszeeeeeeee
bo ciekawi mnie też to:)

Gość daj zdjecia makijazu tym czyms

Gość miesnie kegla ja cwicze przy
bardzo czarny ciekawe czy sie nie rozmazuje

Gość ssssssepsssssaa
napisz coś wiecej albo nich ktoś sie wypowie musi ktoś tego używać!!

Gość ja sie boje ze
to sie nie zmyje zbyt latwo i bede chodzic jak panda :-O poza tym tak samo mozna malowac oczy przy uzyciu normalnych kosmetykow to po co cudaczyc?

Gość kohl jest super
Polecam nie zrozmazuje sie i nie zostawia grud w kąciach oczu możesz go mieć cały dzień na oku..jest naprawdę super polecam!!!Nakładasz go patyczkiem oczy masz jak marzenie oczywiście wymaga to troche wprawy ale można sie nauczyć, nie polecam blondynkom bo troszę za ciamno to wygląda ale zależy tez ile nałożysz:)