Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona na maxa

Czy to prawda,ze polscy faceci maja najczesciej takie małe fiutki jak ten ?

Polecane posty

Gość zaciekawiona na maxa

Zobaczcie na tej stronce film "Akwarysta". (po srodku gdzieś) http://podrywaczki.pl

Gość niestety to prawda
:( chociaż zarzekają się że jest inaczej.. to tak jak z wielikimi biustami u kobiet - rzadko która ma 75DD czy E

Gość PoDuChA
Raczej to prawda. Miałam kiedyś okazję pobzykać się z mikropenisem ale zrezygnowałam. Polacy bardzo często mają mikropenisy, małe lub średnie penisy - to plaga w naszym kraju.

Gość kolDRa
nie powiem ze polki, ale poducha to ma mikro muzdzek :)

no ale on zawsze moze sobie isc z nim na ryby :P i widac ze facet lubi chociaz minete :D widac ze stara sie czyms nadrobic :D

Gość tragiczny ten fiutek
ja bym w filmie nie wystapił jakbym miał takiego

Gość RADZIO swa
wcale nie taki maly, ja mam mniejszego

Gość krystyna z gazowni-
RADZIO swa - tak mi przykro...:(

Gość Zdziwiony_tym_co_czyta
Oj dziewczyny, dziewczyny. Co wy tworzycie?? W tym kraju nie opłaca się produkować prezerwatyw poniżej i powyżej standardowego rozmiaru (17 cm). Mniejsze i większe członki nie trafiają się tak często żeby opłacało się uruchamiać masową produkcje W innym temacie kobiety doradzają internautce żeby zerwała z chłopakiem bo ma małego, twierdzą ze 14, 16 to za małe. Kto to pisze? Gddyby to na poważnie potraktować to większość związków by się rozpadła. To absurd. A faceci? Jeszcze większą wagę przywiązują do cielesności i lubią kobiety bez nadwagi. Ile dziś byłoby samotnych kobiet, gdyby postępowali wg. tego gustu??

Mam wrazenie ze tutaj wyżywają się kobiety samotne, "puszyste" , które z żalem widzą jak faceci wpatrują się w te zgrabniutkie i ich nie zauważają, boli je że faceci nie kierują się wartościami romantycznymi. ps: a niby czemu by mieli? Kobiety lubią bogatszych facetów (gdzie tu romantyzm?) to faceci lubią szcuplutkie. Wszystko jest OK.

Ja i moja żona nie mamy tego typu problemów bo jesteśmy tolerancyjni i co najważniejsze, kochamy się. Moja żona mnie nie opuści pomimo tego, że mam 9 cm w wzwodzie, a ja nie opuszczę żony pomimo tego, iż nie potrafi samodzielnie założyć butów bo jej w tym brzuszek przeszkadza. Ale my się tolerujemy.

Prezerwatywy poniżej i powyżej standardowego rozmiaru (czyli 17 cm) produkuje się tylkko do sex-szopów. Niech choć jena kupi w kiosku inną niż standardowa. Stawiam piwo. Polecam wakacje na plaży nudystów, same się przekonacie jak faceci zbytnio od siebie się w tym temacie nie różnią. Nie piszcie idiotyzmów bo jacyś nastolatkowie mający rozmiary w okolicach standardowego, wpadną w fałszywe kompleksy. ps: im tez polecam wizytę na plażach nudystów

Wszystkim polecam plażę nudystów. Spędzam tam cały rok przebrany za plażowy parasol i masturbuję się strojem kąpielowyn pani Eugenii Z, kucharki z pobliskiego zespołu szkół zawodowych. :classic_cool:

ale sie rozpisałem a zapomniałem napisac,ze ja tez mam kompleks małego siusiaka i łaczę sie w bólu z bohaterem tego filmiku:(

Dwa powyższe teksty nie są moje. Jakaś sfrustrowana jędza znowu się podszywa (jak to ktoś kiedyś powiedział: "głupota daje złudzenie szczęścia")

ten powyzszy tekst nie jest mój.Pewnie jakas sfrustrowana jedza sie podszywa znowu

Zamiast się poidszywać znaleźlibyście sobie partnera, który przeczyści wam kanały analne. Mi sąsiad, w ramach przysługi, czyści codziennie swoim prężnym, napęczniałym baubonem i jestem szczęśliwy :classic_cool:

powyższy nick to idealny dowód że pisują tu niejednokrotnie kobiety sfrustrowane. Wkurzył ją mój tekst o różnicach wieku i zaczęła się podszywać pod nick którego wcześniej używałem, czyli: zdziwiony_tym_co_czyta

Gość tylko duże penisy dają rozkosz
ojej,ja bym sie załamała,gdybym na takiego małego frędzelka trafiła...Szok!!!!!!!

Gość Macho Muchacho
szkoda to mi tej laski co się z takim wieśniakami bzyka i sie te apyziałe starcze fiutki

Gość tylko duże penisy dają rozkosz
no ja tez nie wiem skąd oni biora tych wieśniaków ze sflaczałymi malymi fiutkami...