Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce malkeeeeeee

ile kosztuje najtansza malpka domowa ?? prosze o info

Polecane posty

Gość chce malkeeeeeee

kapucynka albo saimiri czy jakos tak..jaka jest cena jakiejs malej domowej maplki ? to wazne z gory dzieki :)

Gość chce malkeeeeeee
eeeej noo ;p

Gość chce malkeeeeeee
no moze i nie ale interesuje mnie cena

Gość w polsce jest to nielegalne

Gość agent 007
ja mam chomika, moge Ci dac

jak to maupy nie nadają sie do trzymania w domu? :-0

Gość chce malkeeeeeee
jask to ? zaden gatunek ?

Gość tanio ci sprzedam
moja małpa ma 187 wzrostu, szare oczy, 29 lat i puszcza czesto baki. chcesz?

Gość ja mam do sprzedania
wielbłąda i cztery słonie które trzymam na balkonie. Chcesz kupić?

Gość w polsce jest to nielegalne
ani posiadania, ani tym bardziej sprzedaż (bo może być tylko z przemytu) państwo Gucwińscy mają całe prywatne zoo więc małpkę mogą sobie trzymać gdzie chcą, natomiast tak - w domu - nie można i koniec

moj tata mial kiedys malpke.. biegala po meblach, rwala zaslony.. srala wszedzie. przegiela jak nasikala prababci do ucha podczas snu. potem zamieszkala w zoo. to nie jest zabawka. pozdrawiam

Gość chce malkeeeeeee
czyli miales w domu ? legalnie ? a ile kosztowala ?

Gość doradzam skunksa

Gość chce malkeeeeeee
generalnie kochani pytam o cene a nie o to czy to legalne czy nie.. a sprzedaja je, to wiem, tylko ceny nie znam a bardzo mnie interesuje.. apropo's legalnosci: kto z nas robi wszystko zgodnie z prawem ?!

Gość malpki bardzo wszytko niszcza
naprawde nie ma sensu, to nie zabawka,na pewno mozna gdzies na lewo tanio kupic z przemytu, ale PO CO? Nikt ci oficjalnej ceny nie poda, bo takich nie ma. Kiedys dawno ktos z rodziny przywiozl skads malpke, wiem,ze byly z tego powodu potem dramaty.Ani to dobre dla malpki, ani dla domownikow.

generalni mnie z urzędu interesuja takie sprawy jak nielegalny import zwierząt...

a przyszło Ci tdgłowy, że w domu nie ma optymalnych warunków dla takiego zwierzęcia jak małpa?

Gość a to zależy jak się mieszka
jeśli ma w domu burdel taki jak w buszu to i małpie będzie ok szybko się zaaklimatyzuje:P

to bylo b. dawno a dziadek byl kapitanem i przywiozl. kiepsko rodzinka wspomina ten okres.. malpa byla wredna, jak to ... malpa:) kazde zwierze zeby bylo szczesliwe potrzebuje odpowiednich warunkow ku temu -jestes pewna ze zapewnisz je takiej malpce? a jak zachoruje? (i ciebie zarazi jakas malpia choroba?) to nie jest takie proste. ktos cie podkabluje i co? lepiej pieska -polecam MOPSa, troche taki malpiopodobny :--)))

Gość Mówią na mnie Edi
ja też bardzo chce Małpkę ale nie wiem ile kosztuje a i ci co się wypowiadają piszcie coś co ma sens ok?

Gość Też chce maupe :D
Też bym chciał kupić...

Gość rererere
To jest nielegalne i zastanow sie czemu. Malpa to dzikei zwierze co z tego ze male W domu nie wytrzyma, potrzebuje bardzo duzo ruchu wszystko ci poniszczy bedzie sie meczyc Ty juz cdyba pisalas tutaj ze masz synka ktory "kocha zwierzeta" czyli ma 2 swinki chomika psa kota i cos jeszcze (nie pamietam dokladnie) a tobie psycha siada bo tlko ty w okol tego robisz bo dzieciak sie zwierzetami nie zajmuje, jest rozpieszczony na maksa i jeszcze wymusza na tobie zakup malpki ogarnij sie kobieto bo dajesz d***** kto ta malpa sie bedzie zajmowal jak jest male paromiesieczne to jeszcze a jak bedzie wieksze? wedlug mnie tacy ludzie ktorzy chca trzymac dzikie wierzeta a nie maja warunkow to bestiarze, jednoznaczni z tymi co biora kota za ogon i nim tluka o sciane albo przywiazuja psa do auta i go ciagna na lancuchu az odpadnie glowa

Gość rererere
aha i jeszcze tak jak to dziecko traktuje zwierzeta tak bedzie traktowalo ludzi, szczegolnie ciebie na starosc teraz mu dajesz dajesz nie przestajesz a jak nie bedziesz miala juz sily to cie zostawi bo po co taka matka nie wymagalas to nic nie dostaniesz no ale na razie stac cie na malpke z przemytu wiec jeszcze daleko to zmartwien

Gość Arthrix85
12 zl soplicy, albo zubra

Gość m6244
kurde pytanie jest wyrazne ! cena to okolo 1500 zl.tyko o to pytał ! jak by byla nielegalna to by w sklepach zoologicznych małpek nie sprzedawano . pozdro .

Gość gbhg
ostatnio byłem w M1 w czeladzi w zoologicznym i tam są dwa gatunki do sprzedania, cena straszna bo jedna 8 tys. a druga 6 tys.