Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BVAAA

Gdzie to sie sprawzda w kompie...............

Polecane posty

Gość BVAAA

jaki mam procesor(jaka szybkosc),pamiecRAM,??

Gość BVAAA
Bardzo Ci dziekuje:)...jeszzce jedno- bo cche sciagnac nowa wersje skype i tam pisze tak:Połączenie internetowe (zalecane jest łącze szerokopasmowe; w przypadku połączenia GPRS nie są obsługiwane rozmowy głosowe, w związku z czym przy połączeniu satelitarnym wyniki mogą być różne).''.....nie wiem o co chodzi, boje sie ze jak sciagne to nie bedzie działał:(..o co chodzo z tym łazcem szerokopasmowym, nie mam pojecia:(

Chodzi o to, czy masz połączenie przez numer dostępowy, Neostradę, kablówkę, radiówkę itp. Skoro jednak siedzisz na kafe. to pewno masz stałe łącze i skype będzie działał. Jak sprawnie będzie Ci służył. zależy od efektywności łącza, ale to już szczegóły. Możesz się wprawdzie spodziewać problemów, jeżeli jesteś w sieci osiedlowej, czyli LAN, jednak nie ma co martwić się na zapas. Spokojnie zainstaluj i zacznij ustawiać.

Gość do monitorka
BARDZO CI DZIEKUJE!:) dopiero odczytałam, ok zaczynam sciagac:)

Gość do monitorka
cholerka, nie doczytałam sie wczesniej, ale jeszcze nie sciagnełam.Chodzi o to ze:1)Aby korzystać z funkcji rozmów wideo, wymagany jest komputer z procesorem o szybkości co najmniej 1 GHz, pamięcią RAM 256 MB i kamerą internetową. 2)Zalecamy też procesor o szybkości co najmniej 400 MHz, pamięć RAM 128 MB i 50 MB wolnego miejsca na dysku twardym. -to są wymagania systemowe....sprawdziłam u siebie w kompie i mam procesor: 807MHz,256MB RAM- czyli kamerka u mnie nie bedzie działac, bo mam za słaby procesor, ,,,zgadza sie? kurcze nie znam sie i dlatego pytam

Nie wiem, jak się zachowa Twój komputer, zawsze warto sprawdzić. Na pewno warto zacząć od ustawienia najniższych parametrów dla kamery, tzn. najmniejszy obrazek oraz najmniejszą prędkość transmisji w \"klatkach na sekundę\", czyli \" fps\". Oczywiście inne aplikacje powinnaś pozamykać. Co do zalecenia nr2 to chyba wkradł się błąd, bo nie rozumiem, jakiego przypadku dotyczy, chodzi może o połączenie głosowe, a może tekstowe? Poszperaj w goglach, być może inne komunikatory mają mniejsze wymagania sprzętowe. Ja osobiście nie mam w tej mierze doświadczenia.