Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozecieeee

jakie owoce i w jakich ilosciach jesc przez 5 dni?

Polecane posty

Gość pomozecieeee

aby otrzymac najlepsze efekty ?? wiem,zen ie schudne, bo z wagi poleci tylko woda:( ale musze przed 5 dni cos tam zrzucic... glodowka nie wchodzi w gre, bo nie wytrzymam:( to moze owoce?? pomozecie??

Gość pomozecieeee
najchetniej taka diete na ktorej strace w 5 dni jak najwiecej??

Gość PoDuChA
Poniedziałek - Jabłko 3 razy dziennie. Wtorek - 5 plastrów świeżego ananasu ( nie z puszki ). Środa - 2 mandarynki i ćwierć melona. Czwartek - 1papaja lub 1mango, 1 granat, ćwierć arbuza. Piątek - 2 kiwi, 1 grejfrut, 1 gruszka. Możesz jeść owoce suszone najlepiej śliwki do 5 dziennie, 2 figi, 2 daktyle zamiast słodyczy typu czekolada itp.

Gość pomozecieeee
do papaja skad mas zta dietke? odchudzalalas sie na nia?? duzo schudlas??

Gość pomozecieeee
sorki, do puduszki to bylo :)

Gość PoDuChA
Tą dietę sama stosowałam i muszę się przyznać, że schudłam 6 kilo ale piłam dodatkowo herbatę czerwoną i wodę niegazowaną. Powodzenia w szybkim odchudzniu.

Gość PoDuChA
Niestety minusem tej diety jest biegunka i burczenie w brzuchu. A jeśli stosujesz ćwiczenia to jeszcze więcej schudniesz najlepiej skakać na skakance.

Gość pomozecieeee
ojj biegunka?? kurcze ja biore tabletki anty wiec biegunka u mnie nie jest wskazana:( tlyko ze teraz mam przerwe na okres... to w sumie moze biegunka w niczym nie przeszkodzi..musze sie dopytac kogos:) ale dzieki wielkie za pomoc:) a z wysokiej wagi startowalas?

Gość monik123
zaciekawiła mnie ta dieta, schudłaś aż 6 kg w ciągu tych 5 dni czy dłużej, ja ją zastosuje i mam pytnko kawkę można pić? i czy można zastąpić np. papaje lub mango albo melona np. grejfrutem czy musi być ten konkretny owoc?

Gość monik123
hej ponawiam pytanko!!!