Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

Czytam i czytam i jakoś nie widzę miejsca dla siebie....

Polecane posty

hej melduje sie i odlatuje :) spedzam weekend u znajomych i raczej nie bede miala dostepu do kafe :( do zobaczenia w czerwcu 🖐️

czesc!!! widze ze cos tutaj pusto sie zrobilo:( wreszcie (a raczej niestety) jestem juz z powrotem w ponurej Anglii na Krecie bylo super! goraco, woda czysta a jedzenie o niebo lepsze niz tutaj. kociekota napisz cos wiecej co u ciebie na nowym miejscu

JESTEM jestem:) Valeriana napisz wiecej o wakacjach:) U mnie jest chyba tak jak powinno być:) Pudła już popakowane, w środe przewozimy dobytek na nowe mieszkanie. Kot jest bez pracy, więc zyjemy w wirze agencji;) Na ten angielski zaczne chodzić dopiero od września. Nie ma wolnych miejsc narazie co mnie bardzo zmartwiło. Zarejestrowałam się w jednej agencji zeby wyrobić ten cały home office........ a właśnie powiedz mi czy żeby iść do lekarza muszę go mieć????????? Przedemną rośnie widmo pójścia do pracy. Żeby ten h.o. wyrobić :( a ja sie zaczełam strachać...i tak jakoś nie bardzo chce iść. Nie chodzi ty o lenia tylko normalnieo strach. Nigdy wczesniej nie pracowałam tak na powiażnie ..........eh aż wstyd pisać. Tak właściwie to by było na tyle.:) Pozdrawiam cieplytko:)

niestety zeby zarejestrowac sie w Home Office, musisz podjac prace. nie bedzie tak strasznie - moja pierwsza praca rowniezy byla za granica. dasz rade. napisz jakiej pracy szuka KOT to moze cos podpowiem. jesli chodzi o lekarza to najlepiej sie zarejestruj w najblizszej przychodni, bo inaczej GP cie nie przyjmie. w naglym wypadku mozesz pojsc do walk-in clinic, ktore dzialaja przy szpitalach. tam przyjmuja bez problemu tylko trzeba poczekac na lekarza czasem nawet do 2 godzin :( wakacje byly super! woda czysta, piasek goracy a drinki tanie. czego chciec wiecej? pozdrawiam

Gość megimagi
pozdrowionka dla wszystkich a szczególnie dla valeriany z Walijskiego miasta Newport

Witam!!!!!!!!!!!!! Kot sie zbuntowal, ze wciaz zajmuje mu komputer i wzbogacil nasz dobytek o laptopa:) cudnie mi sie teraz z niego pisze:) jest fajniutki malutki zgrabniutki i jasniutki :)heheh Co najwazniejsze, Kot siedzi za mna i zabija jakies potwory:) JEST SUPER SUPER SUPER!! :) Za pozdrowionka dziekujemy i rowniez pozdrawiamy :) Valeriana - Kot szuka pracy przejsciowej, np jako jakosciowiec. Dzis był na interview i mysle ze prace o ktora sie stara dostanie... chciałabym zeby tak było bo widze ze mu zalezy... buziaki dla wszystkich... a gdzie jest nasza ka chi foo?????????????????

No kobitki! Jutro definitywnie wyprowadzamy się z Kotem na nowe śmieci:) W związku z tym nie będzie mnie na kafe jakiś czas, bo trzeba tam będzie dopiero założyć neta. Pozdrawiam serdecznie-buziaki Słonka:)

kociekota- przybij piatke 🖐️ Fundacja na rzecz kobiet- super :) Moze zaczniesz dzialac w Partii Kobiet ?

Valeriana- pozdrowionka- wpisalas sie kiedys na topicu o medycynie chinskiej ;)

miracle* - 🖐️ :):):) heh mam nadzieje ze juz zostaniesz u nas na topicu? :D Co do fundacji, to zamierzam stworzyc strone internetową na początek:) tylko musze troche czasu znaleść..no i Kot też bo będzie pierwszym zatrudnionym do działania:)

witam 🖐️ pozdrawiam wszystkich. Kociekota mozesz liczyc na moje poparcie :) ja bylam chwilowo zajeta praca, spotkaniem z menedzerka i ogolnie musielismy instalowac internet od poczatku bo byl bardzo wolny wczoraj bylam na 3 czesci Piratow i byl super! jak zwykle co prawda co kolejna czesc to bardziej przesadzona jesli chodzi o efekty specjalne ale tak naprawde to bylam tam ze wzgledu na mojego ulubionego bohatera ostatnich lat Jacka Sparrowa 😘.mam nadzieje ze te czesc tez bede miala wkrotce na wlasnosc. widzialam tez reklame Szklanej pulapki i musze przyznac ze bedzie to kolejny przesadzony w efekty specjalne film akcji. o ile Piratow traktuje sie jak malo realna bajke i przesade mozna wybaczyc to Szklana pulapka powinna miec troche wiecej cech realnosci. pewnie mimo tego pojde zobaczyc staruszka Willisa :) mam nadzieje ze wkrotce kociekota zalozy neta i bedziemy znowu radosnie gaworzyc. milego weekendu 🌻

Witam Kochane! Ja zajrzałam do starego domku na internecik:) Chciałam Was baaaardzo bardzo serdecznie pozdrowić:) Nowe M jest już praktycznie urządzone, brakuje kanapy i ławy(szklanej). Zaraz będę biegać po wiklinowe szafeczki na bielizne:) Grrrrrrrrrrr.. urządzanie mieszkanka to boska sprawa:) heeheeh Lece, BUZIACZKI!

a ja zagladam i zagladam i nikogo nie ma. Kociekota zaloz sobie wreszcie netka to pogadamy pozdrawiam wszystkich 🖐️

Hej! Jestem! Troche nielegalnie ale jestem:) hihihi necik sposobem kochanie podłączyło:) valeriana, ka chi foo juz nie zajrzy do nas??? długo jej nie ma.. W poniedziałek ide z Kotem do lekarza.Musze sie szybko uzbroić w nowe op. anty. Ciekawe jaki odpowiednik mi przepisze i czy po tym odpowiedniku przytyję :P Deszczowa pogoda mnie stanowczo rozbija....chce mi się tylko spać spać i spać. Mogło by wreszcie słonko wyjść na dłużej. Wczoraj Kot malował okna, i całe mieszkanie jest przesiakniete tym smrodem lakieru, przez co zostawiliśmy otwarte na osciez okna, w wyniku czego mam dziś 15 bombli po komarach. JAK JA NIE ZNOSZE TYCH KRWIOPIJCÓW!!!!!!!!!!!!!!!!1 Teraz siedzę i się drapę. Idę zrobić jakieś sniadanko i na szybkie zakupki...za 2,5 h Kot wraca ze szkolenia:) Pozdrawam :* papa

hej jestem jestem. z powodu twojej nieobecnosci przenioslam sie na topik do nabijania postow na zagranicznym :) czuj sie zaproszona ciekawe skad u ciebie komary - ja w zeszlym roku widzialam ze 3 ale zaden mnie nie ugryzl. w tym roku z powodu deszczu :P:P:P jeszcze nie trafilam na zadnego :) nie to co w Polsce - lataly stadami, zwlaszcze ze mieszkalam 300metrow od rzeki wpadnij na zagraniczny do zobaczenia