Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość punkt_widzenia

Czy któraś tak miała???

Polecane posty

Gość punkt_widzenia

Cześć. Mam pytanie do Ciężarówek i tych, które mają już dzieciaczki - czy któraś z was miała tak, że miała dość bolesne @, jakiś czas przed @ bolał was brzuch, krzyże, a gdy spodziewałyście się @, ale byłyście już zaciążone, zero objawów? Wiem, że na odwrót jest często, tzn. że objawy na ciążę są takie jak na @

ja tak mialam, nigdy przed @ nie bolal mnie krzyz, a w ciazy bolalo okropnie :( do samego porodu cierpialam

Gość punkt_widzenia
Evi, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, ale chyba troszkę namieszałam. Chodziło mi o to, czy zwykle miałyście bolesne @, a gdy czekałyście nie na @, która nie przyszła z powodu zajścia w ciążę, to nie było żadnych objawów - zero bólu brzucha, krzyżów, piersi.

ja zawsze mialam bole brzucha , np rano b bolal mnie brzuch a po paru godzinach dostalam @, bolaly mnie zawsze piersi jeszcze jak zaszlam w ciaze, brzuch bolal mnie juz o wiele szybciej, pare dni przed @ strasznie bolal mnie lewy jajnik, tak ze w nocy spac nie moglam, pozniej pobolewania jak na @ ktora powinna przyjsc dopiero za pare dni no i takie pobolewania jakbym zaraz miala dostac @ jeszcze dlugo w ciazy

Gość punkt_widzenia
Evi, jeszcze raz dziękuję :-)

Gość zaniepokojona*28
powiedzcie mi czy podczas normalnego badanie ginekologicznego lekarz może stwierdzić ciążę?? czy musi zrobić usg??

moze stwierdzic jak poszlam pod koniec 5 tygodnia (liczac od ostatniej @) to przez badanie ginekologiczne podejrzewal juz ciaze, pozniej zaprosil mnie na usg no i mial racje ;)

Gość zaniepokojona*28
dzięki Evi :-)

może wyczuć powiększoną macicę ( jakby małą piłeczkę w dole brzucha) podobno już w pierwszych tygodniach ciąży. Szczególnie u drobnych kobiet, które mają płaski brzuch. A badanie usg to na pewno, żeby potwierdzić, że wszystko w porządku i żeby zobaczyć małe serduszko :-)

Gość 11111111111111111
ja miałam @ bardzo bolesne jak zaszłam w ciążę zero bólów czułam się świetnie

Gość punkt_widzenia
1111111111, Tobie też dziękuję. Własnie ja tak dziwnie teraz mam - zawsze mnie bolał brzuch, a teraz @ powinnam mieć tuż tuż i nic!