Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaa

wąsik u 12-latki

Polecane posty

rozmawialm z corka powiedziala - ty tez to zauwazylas....? to normalne ze tak mam...? zdecydowalam, ze podje do kosmetyczki u nas... poprosze o rade, moze tez wskaze jakis salon w okolicy

tak wiem, juz czytalam, ze to nie tani zabieg i nie jednorazowy

Gość gooooooooooooooogle
o matko i corko-idz z dziewczynka do endokrynologa dziececego aby wykluczyc zaburzenia hormonalne, usuwanie wasika-jak juz dziewczyny radzily ale uwazaj na jedna rzecz-ludzka niewiedze i jakies glupoty typu "testosteron produkowany przez tk.tluszczowa"!!! gdzie autorka tej nowosci naukowej zdobyla taka wiedze??? ESTROGENY (estron, estriol, estadriol sa syntetyzowane w tk. tluszczowej, oprocz tych pochadzacych z jajnikow ) testosteron nalezy do androgenow i produkuja go jadra u mezczyzn a jajniki (oprocz estrogenow) u kobiet. Estetyka estetyka ale idz z mala do lekarza bo to moze nie byc sprawa tylko takiej urody ale rowniez zaburzen ukladu endokrynnego. Podsumowujac-lekarz koniecznie plus kosmetyczka zeby mala nie miala kompleksow :-)

Gość *borneo*
No, to fajnie że trafiła na taką mamę :) Mam znajomą, która aż do mniej wiecej 18go r.ż. miała taki paskudny wąsik.. i jakoś nie miał kto jej podpowiedzieć co z nim zrobić, ale podrosła i chyba sama się tym zajęła. Teraz ma chłopaka, jest optymistyczną dziewczyną, zawsze uśmiechniętą. Nie zwlekaj :classic_cool:

Gość biedrnka
Hej ! jeśli lase jest za drogi możesz isc z nia do kosmetyczki na usowanie woskiem ;) trzeba powtarzac ok co miesiac. Jak juz na cos sie zdecydujesz to Nam napisz 3majcie sie Pozdrawaiam:)

Gość WĄsik
Mam 10 lat i rośnie mi broda....regularnie sie gole...mussze te czynnosc wykonywac co 15 min bo ciagle odrasta... co ja mam zrobic....???...mowia mi zebym poszla do cyrku a ja nie wychodze z domu bo sie wstydze~!!!;((( HELP!!! dla zycia BEZ brody;((((