Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaaaaaaa1

ZONY OBCOKRAJOWCOW...zdradzane tak jak ja...zapraszam

Polecane posty

mam 31lat jestem Polka z zawodu llekarka tak jak moj maz -Arab .Jsetesmy ze soba od 10 lat

mamy dwoch synow w sobote wrocilam wczesniej z nocmego dyzuru i zastalam go w lozku z ..16-latka...

pytam bo mam kolezanke ktora stoi przed takim dylematem - ja raczej jej odradzam choc znam tego chlopaka i z tego co widze to naprawde swietny facet. nie jest Arabem, chociaz wychowal sie w religii muzulmanskiej

mysle ze zdrada to nie jest cos zwiazanego z pochodzeniem partnera jest wielu Polakow, ktorzy rowniez zdradzaja

Gość każdy facet zdradza
????????????????????????????????????????????????????:(

a nie????????????????????????????????oni sa dobrzy!!!!!!!!!!!!!!

Gość każdy facet zdradza
nie. nie każdy.

Gość każdy facet zdradza
tu się zgadzam-z każdego kraju-co prawda nie mam zdania na temat Watykanu;)

a ja wierze w wiernosc facetow. swojego i paru innych :) ale wrocmy do tematu. onaaaaaa przede wszystkim powiedz co zrobilas? nadal z nim mieszkasz? mial cos do powiedzenia w ogole na ten temat?

juken nie wiem co jest smiesznego w poslubianiu partnerow innej narodowosci? myslisz ze wszyscy inni sa super? a napewno wszyscy POLACY

nie ale jak słyszę dziesiątki historii jacy to Polacy są beznadziejni a Arabowie, Hindusi, Czarni itp. wspaniali to pusty smied\\ch mnie ogarnia gdy książe z bajki okazuje sie być zwykłym bydlkaiem

Gość każdy facet zdradza
a gdzie mieszkacie, onaaaa1?

\"wybaczcie im bo nie wiedzą co czynia????\" chyba tracę do ciebie szacunek :-O

jak ma takie prawo, to niech sobie prawnie \" daje\" tam gdzie sie urodzil:)) za niedlugo przyprowadzi nastepne, a potem bedziecie mieszkac w kilka:)))

teraz sie dopiero dowiaduje ze sypial za moimi plecamizpolowa szpitala.dla mnie to tragedia

ja staram sie byc obiektywna. nie wychwalam innych narodowosci ale nie mozna tez wrzucac wszystkich do jednego worka. a jacy sa NIEKTORZY Polacy to akurat widzialam po sasiedzku.... czemu kobiety przed wejsciem w zwiazek nie biora pod uwage religii? przeciez on moze miec 4 zony i one nie maja prawa byc o siebie zazdrosne. dlatego najlepiej jak zona muzulmanina jest muzulmanka bo ona jest tego swiadoma. niestety Europejki wierza ze facet wychowany w takiej kulturze moze byc wierny jednej kobiecie