Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ququ

zielen z czerwienia

Polecane posty

Gość ququ

co myslicie o takim zestawieniu: dzinsy rurki, ciemny granat, koszula na krotki rekaw w kolorze soczystej zieleni i do tego czerwone baleriny+czerwona torba?

Gość jak dla mnie od zawsze
czerwony z zielonym? tragedia...

Jak dla mnie super! A jak ktoś się będzie z ciebie śmiał, to powiedz że na ostatnich pokazach w Mediolanie co druga modelka była tak ubrana:) Dziewczyny, nie bójcie się oryginalności! Nie ma sztywnych zasad że np czerwony do zielonego nie pasuje, a tylko do czarnego. Moda to przede wszystkim świetna zabawa i ciągłe eksperymenty:)

Gość PoDuChA
Może być takie odważne zestawienie - czemu nie?

ja tez uwazam ze czerwien z zielenia sie nie gryza, mama mi mowila, ze kiedys w bardzo zamierzchlych czasach tak uwazano :) dla mnie tragedia bylaby czerwien z rozem...za chiny ludowe nie przeboleje takiego polaczenia :)

Gość wyglada jak trencz
czerwony i czarny tez nie wygladaja razem ladnie a co do zieleni i czewieni to zlaezy bo sa zielenie i zielenie ale ogolnie fajnie to chyba wyglada

Gość ququ
dzieki wielkie za odzew :) hmm zielen taka w kolorze trawy, ale bron boze nie jaskrawa:) jeszcze raz wielkie dzieki! ogolnie lubie eksperymentowac z moda, ale troszke boje sie eksperymentowac z kolorami ;)

Gość Jestem największym naiwniakiem
Nie powiem Ci, że będzie pasował, bo nie widzę kolorów, ale noszę intensywną zieleń z intensywną czerwienią. Ogólnie ciepłe kolory łatwiej do ciepłych dobrać, blade do bladych, pastele do pasteli itp. Zieleń ciężko dobrać odcieniem do czerwieni, i nawet gdy Ci się to uda, to nie trafisz w gust każdej osoby. Uważałabym na granatowy do tego. 3 intensywnie kolory to juz może być tłum ;) Może czarne spodnie?