Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manaa

ciaka?

Polecane posty

Gość manaa

witam nie wiem czemu ale od wziecia 1 tabletki boli mnie podbrzusze w 1 dzien z 1 tabletka wspolzylam do konca z moim facatem...mozze to glupie ale boje sie ze jestem w ciazy , mam wrazliwe piersi i duzo sluzu :( mam pytanie czy "biala perla" prepara do wybielania zebow moze zle dzislac n atabletki? bo to sama chemia;/

Gość guru grzybowe
kuranaaaaaa jak pijesz galonami to może i wpływa na objetość kwasów w żołądku :classic_cool:

mnie tez ostatnio boli ciągle podbrzusze i piersi (tez biorę tabletki), poszłam do lekarza, ale powiedział, że wszystko jest ok. Nie wiem skąd to się wzięło, no ale skoro ok to ok.

Gość czy
czy wy takie głupie jesteście naprawdę czy tylko udajecie?

Gość guru grzybowe
obawiam się, ze tak nie da sie udawać...wniosek nasuwa się sam...jesli nie udają tooooo... ;)

Gość tiruriru
mało się znacie na tabsach dziewczyny, bole itp są spowodowane właśnie braniem tabletek, oganizm musi się przyzwyczaić do tych hormonów. Stąd te dolegliwości, zazwyczaj mogą trwać nawet przez pierwsze trzy miesiące. Potem jak nie ustąpią to trzeba iść do lekarza...zeby zmienil wam tabsy manaa pierwszą tabletke bierzesz podczas pierwszego dnia okresu, a co sie z tym wiąże podczas okresu i tak są dni nie plodne to nawet jakby Ci się ta tabletka nie przyjęła to wiesz....nie ma szans. Poza tym jak zaczynasz brać tabletki to dni płone potem już nie występują......ale ja na Twoim miejscu przez pierwsze tygodnie dodatkowo bym się zabezpieczała tak dla pewnośći, i dla ciekawości jak moj organizm pryjmie te tabletki. To tyle jakby ktoraś miała jakiś problemy z tabsami to zapraszam na http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2416817&start=1110

\"podczas okresu i tak są dni nie plodne to nawet jakby Ci się ta tabletka nie przyjęła to wiesz....nie ma szans.\" moja siostra zaszła uprawiajac seks podczas okresu.