Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgkl

Głupie radio zet

Polecane posty

Gość dfgkl

czy Was też wkurza to, że w radiach komercyjnych typu Zet czy RMF: 1. W kółko leci ten sam zestaw piosenek, mozna już znienawidziec nawet najlepsze kawałki 2. Prezenterzy podnieconym głosem donoszą coś o jakiejś wodzie w jakimś Pleszewie tak, jakby to była informacja takiej wagi, jak np. zamachy w Nowym Jorku ?

Gość Z ANTYRADIEM jest tak samo
Trojka rzeczywiscie najlepsza, bo nie dosc,ze puszczaja nowe, malo znane kawalki to jeszcze ich nie walkuja do zerzygania.Jak dobrze ,ze Niedziwecki nie przeszedl do tej komerchy

Gość a ja lubie radio PIEKARY
:D

ja tez słucham od lat tylko trójki. Jedyne radio gdzie można wartościowej muzyki posłuchać, a nie jakiegoś popowego chłamu. Poza tym człowiek uzależnia się od ich audycji.

Gość buehehehe
a ja kiss morava sto jedna jedna

Gość a ja przyznaje sie slucham zet

Gość doktor wycior
głupie zet głupi eremef i tak dalej... trójki prawie nie słucham od kilku lat, bo zeszła na psy różni się niewiele od komercyjnych rozgłośni, fakt jest lepsza ale lepsza to dla mnie za mało. Chociaż wydaje mi się, że od jakiegoś roku następuje poprawa, nawet Wojciech Mann :) pojawia się :)

Gość pan Henryk z Trzebiatowa
a ja słucham wyłącznie Radia Maryja szczególnie lubię gdy w trakcie Rozmowy Niedokończonej po raz trzeci dodzwania się Ojciec Dyrektor i mówi o masonach i zagładzie jaką nam szykuje Junia Jewropejska :D

Gość no prosze
Oj Henryku widzę ze Ty z moich terenów chłop jesteś:P:P Zachodniopomorskie sie kłania:P:P Nie rób skapy i wracaj do pracy:D

Gość a jaka jest
czestotliwosc w Trójmieście Trójki, bo nie moge w pracy znaleźć w radiu