Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyplom inż

jutro mam obrone dyplomu.... chyba umre ze strachu

Polecane posty

Gość dyplom inż

jest tu ktos kto zdawał nie dawno albo za nie długo ma obrone?? bo ja chyba nie dozyje ze strachu....

Wielu przez to przeszło (i będzie przechodzić)....każdy reaguje inaczej. Masz prawo się bać, ale weż jednak coś na relax, bo panika szkodzi jasności myślenia

NIe przejmuj sie ! Wyjdz gdzieś z przyjaciólmi :) Rozluźnij sie ! Napewno obronisz prace :)

Gość dyplom inż
to jest taki strach , a ja do tego jestem troszke nie smiała i szybko panikuje , a tu bedzie trzeba wystapic przed komisja , to jest niesamowity strach:/

Gość dyplom inż
oki nie dziekuje, ide jeszcze cos poczytac, nie wiadomo czym mnie komisja zaskoczy z dziedziny ogolnej:)

komisja o tym wie, ze się denerwujemy więc przymyka na pewne sprawy oko, no ale nie na brak wiedzy jak umiesz to się nic nie bój i faktycznie jak już ci ktoś napisał wyjdź ze znajomymi żeby się rozluźnić ja zdałam tyle egzaminów i żyję potem będziesz się z tego śmiać i nie bierz nic na uspokojenie bo różnie organizm może zareagować głowa do góry czasami sobie myślę, że egzaminy szkolne to pestka w porównaniu z egzaminami życiowymi

nie martw sie ja tez niedawno bronilem pamietaj ze ocena z obonty to tylko czesc oceny jaka znajduje sie na dyplomie liczy sie jeszcze srednia z calego toku studiow i ocena za prace

Nie martw się na zapas! Na pewno dasz sobie świetnie radę! Trzymamy kciuki! Wyobraź sobie, jaka będziesz szczęśliwa już PO! Daj nam znać!

Gość madlen22
też jestem nieśmiała ale moją obronę wspominam bardzo pozytywnie. Minie jak minuta i nie będzie strasznie! Wiesz o czym pisałaś więc odpowiesz na pytania i będzie 5!!! :) Powodzenia!