Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja nie wiem

dziwny seks...o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość bo ja nie wiem

Jestem z moich chlopakiem drugi raz tzn kiedys bylismy para ale rozstalismy sie z roznych powodow na prawie rok po czym nasze drogi znow sie zeszly. Wiem ze on w tym czasie nie mial nikogo ale ja mialam. Kiedys chcial zebym mu opowiedziala o tym chlopaku i od tego czasu gdy sie kochamy on w trakcie seksu o nim wspomina pyta np: czy on tez cie tak ruchal? itp dziwne rzeczy....o co mu chodzi? jest zazdrosny, zly, nie moze zniesc tego ze bylam z innym? niepokoi mnie to

A może myśl , że z kimś innym \"to\" roobiłaś, go podnieca? :O Może być też, że go to boli, i w ten sposób odreagowuje, cce podbudować swoje \"ego\", który był lepszy, itd...

Gość psychol jakiś

Gość jak myslicie
?

baaardzo romantyczne - czy on też tak cię ruchał... jezu, chyba bym przez rok orgazmu nie miała po czymś takim poziom kultury powalający na glebę.....

Gość tam tam
fuj, jakiego pokroju jest ten człowiek

Gość no walsnie kurcze boje sie
ze to go moze podniecac

Gość onanana
sama sie domyslilas juz o co mu chodzi. ale to jest brak szacunku do Ciebie z jego strony, mnie to by juz dawno zniechecilo do seksu. takie teksty w trakcie- cos okropnego

Gość onanana
moim zdaniem ma on kompleksy i go to boli ze bylas z kims innych kiedy on byl sam. na pewno jakby w tym czasie byl z kims innym to by sie tak nie zachowywal

dziewczyny nie mowimy to o samym slowie ruchanie bo wiecie co moim zdaniem seks nie musi byc grzeczny i kulturalny, to akurat zreszta nie jest przedmiotem dyskusji

Gość onanana
ja akurat seks wiaze z miloscia i po tym jak on sie z Toba kocha mozna poznac co czuje

wybacz ale mnie nie podnieca romantyczny seks i on o tym dobrze wie niektorzy lubia kupe na klate inni co innego juz mowilam ze o gustach seksualnych tu nie dyskutuje

dla mnie seks musi być kulturalny, jak i pozostałe sfery życia no, ale to już sprawa indywidualna jedni się \"kochają\" a drudzy \"ruchają\", co kto lubi

Gość onanana
wiec jesli lubisz brutalny seks to dlaczego Cie to martwi ze On zaczyna mowic w ten sposob. Widac lubi taki seks jak Ty wiec w czym widzisz problem? Nagle zaczyna Cie to martwic? Nie rozumiem

Gość onanana
Ewa 33 ja podobnie autorko skoro lubisz sie "ruchac" wiec nie masz powodu do zmartwien

Gość 21ani
Dziwne że ty po takim tekście ja "ruchac" chcesz nadal się z nim kochac. zamiast tego pytania jakie zadałaś powinnaś sie zastanowic nad swoja wartoscia

Gość wrruuuummm
Człowiek powinien być kulturalny, taktowny natomiast seks nie może być ani kulturalny ani niekulturalny. Seks to zupełnie inna sfera. Niewyobrażam sobie abym użył słowa "ruchać" jest po prostu wulgarne i prostackie. Ale chwytając za włosy kochankę mówię często: zerżnę cię ty suko... I to sie spotyka duuuuuuuuużym uznaniem. Potem rozmawiamy o Petrarce :)

to ja chyba jestem z księżyca, bo jakby mi mój M. tak powiedział, to zęby zbierałby na trawniku pod blokiem

Gość wrruuuummm
Wiesz, to jest dla tych, którzy TO lubią... Nic na siłę. Ale powiem Ci, że zdarzają się kobiety, które mówią jak Ty a potem, zjawia się ktoś taki jak ja :D i zmieniają zdanie...

zdecydowanie wolę fiołki na poduszce i nazywanie mnie kochaniem niż szarpanie za włosy i teksty o sukach... i tego zdecydowanie będę się trzymać no i lepiej, żeby się nikt taki nie zjawił w moim zyciu jak Ty, bo raz, że mój M. dałby mu w zęby, ale to jeszcze nic, ze mną miałby gorszą przeprawę

eh szkoda ze nie mozna z wami podyskutowac o tym co jest tematem topiku no nic trudno, zegnam panie

Gość wrruuuummm
Warto czasem dostać w zęby :D ale ja nie mówiłem o Tobie, ja mówiłem ogólnie, przecież Ciebie nie znam... Po prostu w ludziach siedzi zwierzę i ono lubi czasem pobiegać na wolności, byle nie za dużo i pod kontrolą :D "Kochanie" też może być, fiołki na poduszce to tak jakoś dziewczyńsko :D ale co kto lubi...

naprawde jest to kwestia na zupelnie inna dyskusje, prosze zalozyc swoj topik jesli chcesz wtedy podyskutujemy :)

Gość wrruuuummm
jeju, proszę bardzo: tak jest zazdrosny, chce żebyś wyraźnie mu dała do zrozumienia, ze jest dużo lepszy ale dam głowę, że jeśli nawet sto razy mu powiesz jaki jest cudowny i wspaniały to mu nie wystarczy ponieważ tak na "oko" ma zaniżoną samoocenę (być może mu to kiedyś minie). Samo gadanie w łóżku o innych partnerach świadczy o tym jak go to męczy. Facet, który jest pewny siebie, nie rozmawia w łóżku na takie tematy, nie jest to mu do niczego potrzebne, nie musi się sprawdzać w konfrontacji z jakims poprzednikiem. Nie mówiąć o tym, że za to "ruchanie" powinnaś się obrazić ale może ja mam inną wrażliwość...

Gość Ja odbiegne od tematu-
ale chciałabym spotkać takiego wrruuuummm :-)