Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasza23

Jak jej przemówić do rozsądku?

Polecane posty

Gość natasza23

Moja dobra znajoma jest w 6 mies. ciąży, ja jestem juz prawie mamusią,lada dzien mam rodzić ale chodzi tu o nią... kobieta 25 lat a mózg chyba pusty...przytyła tylko 3 kg i jest załamana że za dużo...odchudza sie...do tego chodzi do solarium,kosmetyczki,itd w dodatku ma kolczyk w pemku...jak jej przemówić do rozsądku ze do bardzo zle dla dzidzi,wszyscy sie z niej smieja a zarazem współczują dziecku...a mąż rozklada reće mówiąc że on na to nic nie poradzi.Powiedziałam jej co o tym mysle i teraz sie do mnie nie odzywa..co można jeszcze zrobic?

Gość Zdziwiona_tym_co_czyta
"pępku"

Gość natasza23
powinni chyba założyc topik POPRAWIANIE BŁĘDÓW bo tu widze tego sie czepiają a nie o to chodzi!!!!!

Gość Zdziwiona_tym_co_czyta
coż niektore tak maja ze w ciazy ubywa im rozumku zamiast przybyc i stac sie bardziej odpowiedzialna kobietą....niestety to juz wewnetrze przekonanie tej kobiety i nic sie w tej kwestii nie zrobi, moze lekarzjej przemowi do rozumu

natasza23 - pocieszę Cię. Nie znalazł/a nic innego w Twoim wątku, żeby Cię zjechać, to chociaż o orta się czepią:D Nic nie zrobisz. Miejmy nadzieję, że dziecku nic nie będzie. Natura tak to załatwiła, że dziecko w pierwszej kolejności dostaje rezerwy, reszta zostaje dla matki. Teraz jest piękna w ciąży, potem wypadną jej włosy, zęby i będzie miała mnóstwo innych problemów ze zdrowiem

Gość natasza23
dziękuje :-)

Gość solarium kosmetyczka
i kolczyk w pepku nie mają złego wpływu na ciążę, tzn. solarium nie mozna za często i na długo