Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gogus

dylemat

Polecane posty

Jestem wierzącą osobą, mam faceta współżyjemy ze sobą, jednak ciągle mam wyrzuty, że się zdecydowałam. My lanujemy ze sobą wspólne życie, kochamy się bardzo... Nie wiem jak pogodzić imiłość i chęć bliskości z nim, a to, że jednak wg kościoła jest to grzech pomóżcie

Gość malutka_25
a nie mozecie wziąsc ślubu skoro wiecie ze chccie razem byc?

Gość no wlasnie slub wezcie
i problem z glowy :D

Gość ajajaj...........
Jeśli się kochacie, to w czym problem??:) Chcecie być ze sobą, więc tym bardziej spoko. A myślisz, że jakbyś oddała się mu dopiero po ślubie, to by coś zmieniło?? Najważniejsze jest to, byście byli razem. Jak jest miłość, to nie ma grzechu, luzik:classic_cool: P.S.: a myślisz, że Ci w czarnych sukienkach są tacy święci...??;)

\'\'STARUSZEK\'\' stworzyl NAS nagimi. Nagość - podziwianie jej przez dotyk - erotyka - seks, to wszystko nie jest grzechem, jeśli robi się to wszystko z MIŁOŚCI.

No właśnie ślub, gdyby to było proste on studiuje i jest na 2 roku dopiero slub weziemy po studiach, nie poradziliśbyśmy sobie jakbyśmy mieli wziazc teraz..

Zamierzamuy się zaręczyć w najbliższym czasie, jednak ślub wchdozi w grę raczej dopiero po studiach..nie wiem co robić

Gość dqdqd
gdy dostajesz prezent spod choinki, też masz wyrzuty że podejrzewasz że to nie od Mikołaja? może zbyt dziecinna jesteś na związek? dosłowne trzymanie się wskazań jakiejś religii jest dla półidiotów