Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LIDO

Moje LIBIDO jest większe niż mojego faceta?!

Polecane posty

Mam problem.Jestem z moim facetem już kilka ładnych latek i nie mogę się oprzeć wrażeniu,że stracił mną zainteresowanie,choć on zawsze zapewnia mnie,iż tak nie jest.Często,gdy ja mam ochotę a on nie,tłumaczy to zmęczeniem po pracy.LUDZIE pomóżcie! :(

Gość znajdz sobie kocjhanka

Gość może sama sobie winna
Jak jest różnica wieku między wami?? Czy urzekło cię w nim to że był zaradny życiowo, dobrze zarabiał ???

11 lat.Wszystko :D.Był najlepszym przyjacielem,chodził ze mną na zakupy,umiał jak żaden inny rozśmieszyć i w te klocki też był świetny :D,właściwie to tylko jego ochota spadła bo reszta nie uległa zmianie :).Tak myślę,że może stałam się zbyt jednostajna.W końcu mężczyźni lubią zmienność w kobietach :)

nie zarabiał na tyle abym mogła polecieć na kasę

Zycie to wybory. Albo wybór faceta zamożnego i znacznie starszego, albo tylko trochę starszego (np 4 lata) nie zamożnego ale za to takiego, któremu później spadnie libido. Mnie najbardziej żal jest tych, które takie zony zdradzają. Na studiach pracując po domach trafiłem z zamożnym domu na łaszącą sie 40-ke (ja zareagowałem bardzo lodowatym spojrzeniem w reakcji na jej zachowanie), była żałosna (i sama sobie winna, jeśli w swym materialnym luksusie obudziła się że czegoś jej brakowało)

tamtego nie zdążyłem przeczytać. W takim razie przepraszam

Gość YoYoMan
Po tylu latach w zwiazek - a zwlaszcza do lozka czesto wkrada sie nuda... Te same sytuacje , to samo lozko , takie same pieszczoty... Sprobuj czegos czym zaskoczysz Twojego faceta - np gdzies na lonie natury itp Cos czego nidgy z nim nie robilas Inna sprawa ze z wiekiem facetom libido sie obniza...

chciałam go wyciągnąć np.: do lasku :D ale u nas niestety sporo ludzi się tam pałęta.Pamiętam,gdy pojechaliśmy do mojej rodziny w Czechach. Wszystko diabli wzięli, samochód się popsuł,moja ciotka dała nam w kość swoim zachowaniem i jeszcze kilka innych osób dało plamę (włącznie z pogodą),jednak kwestia jednak nie zawiodła :D,w łóżku było nam bardzo dobrze :D,choć wiedzieliśmy,że w każdej chwili może ktoś wpaść do pokoju w którym spaliśmy.... a odnośnie czegoś nowego mogę prosić o jakąś konkretną propozycję? :)

Gość YoYoMan
Lido Sluchaj - nie wiem przeciez czego jeszcze nie probowaliscie i dlatego nie wiem co doradzic Jestescie ze soba dlugo , moze pamietasz jakas rozmowe o Waszych potrzebach czy fantazjach ? Moze jest cos o czym wiesz ze Twoj facet chetnie by sprobowal ?

Szczerej i długiej rozmowy o naszych potrzebach nie było już dawno,może dlatego,że bałam się co z tego wyjdzie dalej... :( Nasz seks ograniczał się głównie do sypialni (nie tylko naszej)...

niestety filmik nie zaczytał się w mojej przeglądarce... :)

Gość do Lido
a ile ty byś chciała ????? :)

Mogła bym się kochać codziennie,ale gdyby to nie spadło poniżej 3 razy w tyg to bym już była szczęśliwa :D