Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w jakim wieku

W jakim wieku człowiek zaczyna być stary?

Polecane posty

Gość w jakim wieku

Gość nie masz na to wpływu
masz tyle lat na ile sie czujesz ... bardzo mnie bawia młodzi ludzie (nastolatki)kiedy mówią taki stary pierdziel ze 37 lat a jak sami beda w tym wieku to nie będa tego tak odczuwać ....człowiek czuje sie stary kiedy jest chory ,samotny i bez jakiegokolwiek celu w życiu ....tak myślę :)

Gość no własnie
znam mlode 80latki i stare 20latki

Gość dokladnie tak
wszak punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia;)

Gość myśle że gdzies około
28 lat:O

Gość zmartwię was
organizm zaczyna się starzeć ok 19-20 rż

Niektórzy są starzy jak maja 55 lat, niektórzy jeszcze nie są jak mają 85. Nie ma uniwersalnej granicy.

Gość bardziej zmartwie
komorki obumieraja jeszce wczesniej. A miazdzyca zaczyna sie juz w podstawowce , slyszalam wypowiedz profesorow. Ale tu chyba chodzi o kwestie psychiki

Gość hahahahahhahahahah
w Twoim :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ja mam 44 lata
czuję jakbym miała góra 30 lat i jakoś dziwnie nikt mnie nie posądza o taki wiek ... żyję dość aktywnie jestem szczęśliwa ,spełniona ,mam rodzinę ,dom ,ogród pełen kwiatów ...sama na to ciężko pracowałam wraz z męzem i teraz czas się tym cieszyć ale jednocześnie mamy w sobie wiele pokory bo różnie w życiu może się pleść...tak więc żyj i pozwól żyć innym a na pewno zostanie to docenione ...

Gość organizm tak ale nie człowiek

Gość hematokryt
Starość zaczyna się w wieku 70 lat

Gość 70 to chyba wg starych norm
teraz czlowiek dluzej zachowuje mlodosc. Jak kiedys wiek balzakowski kon\biety - 30 lat i starosc

Gość mulinka********..........
a ja jak obchodzę urodziny..to mąz kupuje mi zawsze 18 róż -bo mówi ,ze więcej nie ośmieliłby się

Gość tak powaznie to starzejemy
się jak nie mamy żadnego celu w życiu nie mamy dla kogo zyć -dzielić się miłościa ....troszkę lat przeżyłam więc patrzę jakoś inaczej ....

Gość niektorym 50-60 latkom ciągle
się wydaje ze mają 20 lat.Nieraz widziałam starszą kobięte w krótkiej mini spodniczce i głebokim dekoldzie. Chcą wygladac młodo i ubierają sie w to samo co ich corki - tyle ze to wyglada bardzo niesmacznie i wulgarnie. Kobieta w tym wieku powinna wygladac szykownie.

Gość jesli czujją sie mlodo to
świetnie , ale nie musza od razu ubierac sie jak nastolatki

Gość mini to może przesada ale
dlaczego nie dekolt jak jest ładny?

Gość bo stara baba
z cycami prawie na wierzchu to wyglada bardzo wulagarnie. To są juz zazwyczaj juz babcie mające juz wnuczków . wiec to wulgarne jak babcia z wielkim dekoldem ze prawie jej cycki wyskakują idzie z wnusiem na spacer no nie ???

Gość od 25 rz juz skóra sie
starzeje po 30 to juz galop

a nastolatce to cyc moze wyskakiwać? :D to tez jest wulgarne:p

Gość na pewno nastolatka
wyglada lepiej z głebokim dekoldem niz stara baba.Dojrzała kobieta powinna wiedziec co jej wypada a co nie zwłaszcza jak ma juz dzieci i wnuczki - musi dawac przykład.

a ogladacie program na TVN STYLe jak sie nie ubierać? Tam ubieraja dojrzałe kobiety i niejednokrotnie maja głebokir dekolty. Nie chodzi o wyskakujacy biust, ale ładny dekolt. A nastolatce tez nie wypada żeby tak prowokowała:p

Gość tylko ze nastolatka
ubiera sie tak bo jest młoda i czuje sie młodo i chce super wygladac a przede wszystkim chce podobac sie chłopakom. A taka dojrzała kobieta to ubiera sie tak co chce wygladac młodziej niz w rzeczywistosci jest - powinna sie pogodzic z upływającym czasem.Jest tyle innych super ciuchów - moze cos dla siebie wybrac i tez bedzie wygladac seksi na swoj sposób.

co Ty bredzisz:O nie ubiera sie tak bo chce wygladać młodziej. Może niektóre. Ale dlaczego ma chodzic z zapietym kołnierzem po szyje...szyja tez stara i ja widac , to moze przez cały rok w golfie:p A moze masz awersje do starego ciała ? Stazry ludzie siedzcie w domu i nie wychodzcie, bo wygladacie juz nieapetycznie.:O Gratuluje podejścia. Ja bede chodziła z dekoltem w wieku 50 lat , a Ty mozesz chodzic w pancerzu:p

Gość a chodz sobie jak
chcesz - cyckami na wierzchu i z dupą na wierzchu tylko czy w wieku 50 - 60 lat nie bedzie ci wstyd przed wnuczkmi.?????? Ja nie mowie zeby nie chodzic w dekoltach i krotkich spodnicach- tylko powinny byc pewne granice. Według mnie w tym wieku kobieta powinna nosic niewielki dekolt a spodnica powinna sięgac przynajniej do kolan i na pewno nie bedzie wygladac jak w pancerzu.