Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caroljana

a co myslicie o takiej na poprawiny??

Polecane posty

Na poprawiny z tego co wiem , białej sukni się j uz nie zakłada. W każdym razie tak drzewiej bywało..... No ale , wtedy to i czepek trzeba było zakładać i włosy obcinać , więc w sumie to się nie znam:):)

Gość kaaaaaaaaaa
nie dałabym tyle kasy za taką sukienke ble nie w moim stylu

nie mój mąż bedzie miał lniane spodnie i koszule a ja nie chce przesadzic i oboje chcemy by nasze porwainy był lużne a nie sztywne zresztą taka nasza cała rodzina zreszta ja chce tak bo jestem w ciązy i chce czuc sie swobodnie

Gość śliczna suknia na poprawiny
a śłub ma się raz, więc jak najbardziej biała może być (ta jest śliczna..) myszka - chyba cię pokręciło - w gatkach w paski na poprawiny?:o nie zapomnij w zaproszeniach zaznaczyć że na poprawiny obowiązuje strój bardzo bardzo weekendowy (może napisz że "jak na grill")..?

Gość od kiedy przy cywilnym są
poprawiny? chyba ze to naprawdę grill..

spoko, ale napisz jak widzisz te poprawiny w gatkach w paski bo ja naprawdę sobie zupełnie czegoś takiego nie wyobrażam... goście przyjdą ubrani przynajmniej koktajlowo a ty z taką plażówą wyskoczysz?

myszka--> siedziałaś cicho, nic nie mówiłaś:) a tu więcej sierpniówek wyprawia wesela :)

no właśnie to ta plażówa którą miałam na myśli.. sorki - mi się nie widzi, niezależnie od temperatury i ilości dni balowania - ślub to ceremonia, ze wszystkim.. już lepiej jakąś atłasową czy cieniutka satynke ale nie taką.. no błagam.. na zakupy z koleżanką byłaby ok..

jeśli np impreza będzie na dworze, zorganizowana w ogrodzie, na luzie to uważam, że taka sukienka jest jak najbardziej ok :) zresztą każdy wybiera to w czym się dobrze czuje i dobrze wygląda, więc nie przejmuj się myszka ich gadaniem :)

pporawiny w lokalu tam gdzie wesela ale nasza rodzina jest luzacka nie sztywna i na porwwiny kazdy ubiera sie luzno szykownie ale wygodnie

Caroljana - ta jest śliczniejsza jeszcze :) taka delikatna i zwiewna.. myszka - właśnie o takie coś mi chodzi ze jest odpowiednie na poprawiny, oczywiście nie tylko białe, kolorowe jak najbardziej ok, tylko nie ta bawełna przemysłowa jak na spacerek..

wiesz ja nie jestem sztywna zreszta jestem w ciąży i nie założe czegos co miec piekny materiał i super fason ale ja chce sie czuc wygodnie

oj ta z cekinami nieee.. nieładna.. ale ta druga (drugi link podany przez ciebie) - booooossska :)

myszka - ta druga np ma odciętą talię więc nie krępuje niczego;) po prostu dla mnie to takie lekceważenie, i tradycji i gości.. ja bym chciała w dniu ślubu czuć się wyjątkowo..