Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caroljana

a co myslicie o takiej na poprawiny??

Polecane posty

Gość śliczna suknia na poprawiny
ale to poprawiny nie grill u znajomych czy spacer po plaży..

ale przecież Tobie nikt nie każe takie zakładać :D a myszka ma rację, że nie chce się w 7 miesiącu ciąży pocić w satynkach czy tiulach :) i jeśli impreza jest zorganizowana na luzie, to nie rozumiem co Wam się nie podoba :)

Gość ... kurczę
to ja się zastanawiam, jak wy wszyscy sobie wyobrażacie poprawiny... Bo mi ta "plażowa" sukienka idealnie pasuje na tę okazję. Kurczę, przecież to ma być wieczór, kiedy dziewczyna ma się bawić, a nie odstawiać rewię jak z czerwonego dywanu.

Gość po co w 7miesiącu ślub
????????? niech mi ktoś wytłumaczy - po co się leci z wielkim brzuchalem do ołtarza (zwłaszcza ze mają ślub już cywilny).. myślałam ze to tylko głupie małolaty tak robią żeby wstydu nie było ze się puściła... w kwestii stroju oczywiście popiera wersję "wyjściową" - elegancką, ale te wielgachne brzuchy w bieli... ojj..

Gość śliczna suknia na poprawiny
satyna nieelegancka a bawełna przemysłowa tak? :O śmieszna jesteś w tym momencie.. sorry..

Gość ... kurczę
Po to samo, co w każdym innym miesiącu!!! To co? Po urodzeniu będzie przecież za późno, to po co w ogóle ma iść do ołtarza, tak? A nie przyszło ci do głowy, że może po prostu chcą się pobrać, i tak wyszło, że akurat w 7 miesiącu? Żeby nie było, nie znam sytuacji.

wiosna. mialam kiedys juz takla podobna na jednym weselu tylko ze brazowa, gora tez byla taka blyszczaca a dol taki cienki. bardzo fajny krój skuienki. no i pokasuje ładnie do duzych piersi :)