Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mammalinkękochanie

kawałek pamiętnika zaliczonych.

Polecane posty

pamiętnik. zaliczonych. nie ukrywam, że bedzie tego sporo. zacznę od środka. Szymon. To jest typ chłopaka, który pasowałby do mnie jak ulał. Taki sam, a jednak twierdzi, że inny. Całowałam się z nim kilka razy, w odstępie miesięcy, tygodni. Zawsze po sporej dawce alkoholu. Te pocałunki nie były zwykłe. Tak namiętnie i gorąco nie całowałam się z nikim. On też twierdzi, że świetnie całuje. Zresztą sama to wiem. Zakochałam się w nim już na początku. Właśnie wtedy, kiedy ofiarował mi pierwszego buziaka. Nie przestawałam o nim myśleć. Parę tygodni później znowu to zrobił, tym razem z małą dokładką: pozbawił mnie stanika. Było mi tak dobrze. Chwilami myślałam nawet, że jeśli ssałby moje sutki trochę dużej, doprowadziłby mnie na szczyt. Z nim bez trudu mogłabym pójść do łóżka. Zawsze mam na niego ochotę. Jednak istnieją jakieś względy moralne, które mi na to nie pozwalają. To jedyny chłopak z którym nie mogę już więcej się całować. Zakochałam się na zabój. Mnie to nie przystoi. Marcin. Najlepszy kolega Szymona. W sumie mnie nie kręci. Może czasami. Całowałam się z nim z 3 razy. Zawsze w zastępstwie Szymka, kiedy go nie było. Z nim też miałam kilka ciekawych przygód. W każdym razie wie, co mam w majtkach.

Gość moniekk era
hehehehe

boże... to brzmi tak dziecinnie ,tak naiwnie i głupiuyko że wydaje mi sie ze nie masz wiecej niz 15 lat...

Gość ogier 1000 i jednej nocy
zostaw ją mi się podoba

wyrazam tylko wspolczucie dla nastolatki ...niech sie lepiej zajmie czyms innym a nie wymyslaniem topikow tzn jak sie domyslam Ty zajmij sie czyms madrzejszym dziewczynko