Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drzewiej

Soki na stół weselny

Polecane posty

Gość Drzewiej

No :) to już wiem, że napoje gazowane 40%, woda mineralna 10% a soki 50 %. A smaki tych soków? Pewnie trzeba sporo pomarańczowego i jabłkowego do drinków. Ale tak monotematycznie :) ??? Przejdzie banan albo katus? Czy nie wypada? Uwielbiam te dwa smaki hortexu. Albo multiwitamina... Co myślicie? A czy można podać kompoty? Bo naprzykład mój przyszły mąż nie przepada za sokami z kartonu - woli domowe kompociki :). Czy wypada oprócz soków podać też troch ę takich kopmotów? Truskawka i wisnia... Sama bym zrobiła w lecie :)

Gość Drzewiej
:D

Gość daruj sobie twoje
ulubione smaki, pozostań przy tradycyjnych smakach, kompot może być, babcie i ciotki lubią. No i soki w dzbankach

Gość Drzewiej
To jakie podać oprócz pomaraćczy i jabłka?????

Kaktus i banan odpada. Sok bananowy ma taki specyficzny smak, który nie każdemu odpowiada. Ja po takim soku mam mdłości. Multiwitamina ewentualnie może być, ale takie najbardziej popularne soki to: pomarańczowy, jabłkowy, winogronowy, wiśniowy. Myślę, że możesz podać kompoty. Te kompoty w smaku przypominają prawdziwy sok, a są tysiąc razy lepsze i zdrowsze.

Gość inaaaa
i wlasnie mi o to chodzi robicie te wesela nie dla siebie tylko dla innych !!!! i to jest prawda !!!

Gość drzewiej
macie jakieś propozycje???

Gość haliinka
inaaa ---> Twoje wypowiedź jest z ksieżyca. Ktoś pyta o poradę w sprawie soków a Ty wyjeżdżasz z tekstem, że to dowód, że nie robi wesela dla siebie tylko dla innych. Przecież sama tych 300 litrów soku nie wypije, nie? A skoro zaprasza gości na wesele, to oczywiste, że chce ich jak najlepiej ugościć.

Gość a co do soków
to kupujecie jakies firmówki hortex czy siódme niebo czy raczej te zz biedronki czy tesco?

Gość powiedz tylko
firmówki, chcesz gości truć sokami z biedronki? A smaki pomarańcza, jabłko i grapefruit, do teho 2 rodzaje kompotu np. słodki truskawkowy i kwaśniejszy porzeczkowy, ciocie to lubią, i razem będziesz miec 5 smaków

Gość a co do soków
kurcze to trche drogo wyjdzie bo te z biedronki sa o polowe tansze..i calkiem smaczne

Gość kup wódkę
z sokami gratis!

Gość sink czy sing
pomarańczowy , grejfrutowy , jabłkowy , z czarnej porzeczki.

Mamy ślub w czerwcu, będą u nas soki pomarańczowy, grejpfrutowy, z czarnej porzeczki, ale też całkiem nowe smaki typu jabłko - wiśnia, winogrono - gruszka, i sok pomidorowy podobno dobrze się w lecie spisuje

Gość anna*maria
proponuję: pomarańczę, czarną porzeczkę, jabłko + jakieś domowe kompoty