Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpme

PRZEPUKLINA - pomocy!

Polecane posty

Gość helpme

Hej. A więc tak mam przepukline może z 3 lata.Byłem kiedyś u lekarza i mialem jechac do specjalisty ale mama chyba zapomniala i nie pojechalismy ale to bylo dawno. Teraz jak bylem w 1 klasie gim to bylem na bilansie i potem mialem z mamą przyjść do lekarza ale nie powiedzialem o tym mamie. Teraz jakbym chcial isc do lekarza to sie jakoś wstydze...nawet mamie powiedzieć...Czy jak pójde do lekarza to ogolic miejsce intymne?? bo jakoś tak głupio pojsć bez ogolonych pachwin... i jeszcze głupio pokazywać przepukline pachwinową LEKARce... czy ktoś już miał taki zabieg i jak to wygląda? i czy sie bał? i jeszcze jedno jak golić miejsce intymne bez zostawiania jakiś przebarwień itp ? Teraz jestem w 2 klasie gim i jakoś się wstydze pokazywać takich rzeczy lekarzom... prosze poradzcie cos

Gość łączę tematy
16:17 helpme prosze dajcie jakąś rade albo cos 16:20 ..................------------ lekarza sie nie wstydz, jesli bedziesz czul sie bardziej komfortowo gdy sie ogolisz to zrob to ale jesli nie...to wierz mi lekarz nie bedzie na to zwracal uwagi wiadomo ze jest to dosc krepujace ale nie powinienes tego lekcewazyc i czympredzej isc do lekarza. a jesli tak bardzo sie krepujesz to moze poszukaj lekarza ktory jest facetem....choc jesli chodzi o ten zawod to bez wzgledu na specjalizacje plec nie powinna miec znaczenia...lekarz to lekarz ani kobieta ani mezczyzna

Gość helpme
dzieki poczekam jeszcze na innych rady

Gość lneflengfdh
idź do lekarza koniecznie. nie musisz sie golić, wsytarczy że będziesz czysty!!! owłosienie to normalna rzecz, a juz szczególnie dla lekarza.