Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Of Ice

Biel czy Ecru? mierzylam dzis rozne suknie i

Polecane posty

dzis pierwszy raz w zyciu mierzylam suknie slubne. Pani doradzila mi ze powinnam miec duzo drapowan, i doradzala mi rozne suknie. powiedziala jednak ze najlepiej mi w ecrue ze zlotymi wstawkami z koronki. Suknia jest piekna, jednoczesciowa. Napiszcie czy kierowac sie gustem kogos kto sie na tym zna? osobiscie na tle snieznej bieli mialam wraznie ze ona jest zolta! do konca tygodnia mam sie zdecydowac a powiem szczerze ze nie wiem. Fason super ale zastanawiam sie czy nie szyc troszke jasniejszej. Jak Wy ten problem rozwiazujecie?

ja przymierzałam i białe i ecru i 2częściowe i 1częściowe i polegałam głownie na sobie czyli patrzyłam w której najlepeij się czuję :)

Gość zegarynka82
ja zawsze myslałam o bieli ...ale jak zobaczyłam moja sukienke na zdjęciu pojechłam przymierzyłam i kupiłam ecru była to pierwsza sukienka jaka mierzyłam w zyciu,,,,, ostatnio byłam z kolezanka i przymierzyłam biała ...zdecydowanie nie dla mnie jets ten kolor wiec kieruj sie swoim gustem a nie czyimś...u mnie wszyscy chcieli widziec mnie w białej ...a ja sie uparłam:-)i chocby nikomu sie moja suknie nie podobała to ja i tak uwazam ze jets napiekniesza....:-)

No faktycznie na tle bieli ecru może wydać się żółtawy, ale na ślubie i tak będziesz jedyną osobą w tym kolorze, więc nie będzie tego porównania ;) W salonie pani przestrzegła mnie jedynie, żeby narzeczony nie miał białej koszuli przy mojej sukni w kolorze ecru. Ja też słyszałam, że przy niektórych typach urody lepiej prezentuje się ecru, przy innych biel. Dlatego chyba zaufałabym opinii fachowca.

dokładnie - ja w białej sukience wyglądałam nijako.. w ecru natomiast jakoś tak promiennie :)

powinnas wziac kogos ze sobą. Nie słuchaj sie baby. Ona tylko chce cos sprzedac, pamietaj o tym. Ja wziełam ze sobą bliską osobe i bardzo dobzre mi doradza

dziekuje Wam za rady! wiecie, jak sie okazalo powinnam miec..bezowa suknie ;) ponoc bardzo pasi do mojej figurki. ciesze sie z tego bo zawsze marzylam o jednoczesciowej bezie. W bieli niezle sie czulam ale widzialam ze jestem w niej blada, natomiast jak przymierzylam ecru z tymi zlotymi wstawkami (podejrzewam ze to one przyciemnily te suknie), to poczulam sie opalona. Macie racje, ide tam z mama.

Gość zegarynka82
najlepiej isc do salonu juz troszke opalonuym np. po 2 wizytach w solarium...bo nawet w ecru jak sie jest bladym po zimie to sie ładnie nie prezentują...ja kupiłam sukienke jak byłam opalona i wygladalam extra pozniej przymierzyłam ją w zimie i myslałam ze sie rozpłacze wygladałam koszmarnie...trzeba byc opalonym do ecru bardizje nniz do bieli

chyba jednak zdecyduje sie na te ecru. Snila mi sie ona dzis w nocy ;) cudnie w niej wygladalam. ten fason jest boski!