Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozzzcie

male pyt do dziewczyn doswiadczonych i przyjmujacych tab anty pliiis

Polecane posty

Gość pomozzzcie

a wiuec miesiac temu przyjmowalam antybiotyk 4 marca dostalam normalny okres microgynon przyjmuje juz jakies 2 lata okres mam dostac teraz w niedziele bola mnie strasznie piersi i podbrzusze boje sie ciazy jakos mi to rzychodzi do glowy tydz temu bylam przeziebiona bralam zyrtec dwie tabletki tylko i eferalgan c co raczej nie am wplywu wiec skad te bole brzucha??

Gość Tusia20
bóle brzucha przed okresem się nasilają.. No od zyrteku chyba w ciążę sie nie zachodzi?:)

Gość pomozzzcie
tusiu no ja mam nadzieje hehe to czemu tak boli bo wiesz piersi zawsze bola ale podbrzusze rzadko ;/

Gość pomozzzcie
up

Gość Tusia20
Wiesz dokładnie nikt raczej tobie nie powie z kąd takie bóle. Ale powiem Tobie że ja ostatnio zanim dostałam okresu (spóźniał się 6 dni) miałam powiększone o miseczkę piersi, bardzo wrażliwe na dotyk mój facet nie mógł mnie dotknąć, w podbrzuszu miałam dziwne skórcze, nic mi się nie chciało i w dodatku nie miałam z rana ochoty nic jeść. Myślałam że jestem w ciąży już miałam nadzieję ponieważ mam problemy z zajściem.. Dostałam bardzo silnych skórczy i zaczął mi się okres bardzo intensywny nie taki jak zawsze.. Trwa do dziś juz 6 dzień co zawsze były gora 4 dni.... Pierwszy raz miałam takie objawy ale zdażają się. Nie martw się nie powinno nic ci być ale jak pójdziesz do ginekologa to napewno tobie coś przepisze na bolące dni:)